HASEGAWA brusná houbička

Originální brusná houbička na čištění a renovaci povrchu krájecích prkének a desek od značky Hasegawa. Houbička má oboustranný brusný povrch (hrubý a jemný) a je vyrobena z oděruvzdorného materiálu s velmi dlouhou životností. Jednoduché použití pouze s vodou. 

Rozměr: 11,5 x 5 x 3 cm

Skladem
Značka: Hasegawa
295 Kč / ks
Kategorie: Pomůcky do kuchyně
Záruka: 2 roky
Hmotnost: 0.02 kg

Japonská houbička na čištění Hasegawa

Dokonalé čisté prkénko na krájení?

Pořiďte si Hasegawa houbičku!

Speciální brusná houbička odstraní z povrchu krájecích prkének a desek odolné skvrny, zažloutnutí, rýhy a odtřepená vlákna. Je vyrobena z oděruvzdorného materiálu s velmi dlouhou životností a po obou stranách má brusný povrch (hrubý a jemný). Díky ergonomickému tvaru se s ní dobře pracuje a dosáhne se dokonalého výsledku čištění.

Použití houbičky je velice jednoduché a stačí čištění pouze s vodou.

Doporučuji pořídit si houbičku zejména na čištění japonského prkénka Hasegawa. Houbička je od stejného japonského výrobce, byla tedy vyrobena v Japonsku. Hodí se ale na čištění jakékoliv krájecí desky.

Brusná houbička má tyto parametry:

  • rozměr: 11,5 x 5 x 3 cm
  • hmotnost: 18 g
  • materiál: polyetylenová pěna
  • brusný povrch: hrubý a jemný
  • barva: růžová

 

Japonská houbička na čištění Hasegawa

HASEGAWA

japonská kvalita

Japonská společnost HASEGAWA již 30 let vyrábí speciální krájecí prkénka s dřevěným jádrem. To zaručuje skvělou tuhost a deska se nedeformuje jako běžná krájecí prkénka. Prkénka HASEGAWA jsou nejen šetrné k ostří, ale i k životnímu prostředí. Díky dřevěné struktuře jádra je množství použitého plastu menší než u běžných krájecích prkének. Kromě toho dřevěné jádro využívá dřevěný odpad, nikoli nově vytěžené dřevo.

Krájecí prkénka a desky HASEGAWA jsou považovány za absolutní špičku a používány jak v Japonsku tak na celém světě v profesionální, ale i domácí kuchyni. 

Japonská houbička na čištění Hasegawa

Čistící houbička

Škrabka na prkénko Hasegawa je velmi užitečný nástroj, který vám pomůže zbavit se skvrn na prkénku a také hrbolků a nerovností. Tato škrabka má dvě strany: jednu stranu pro oškrábání a odstranění nedokonalostí, druhou stranu pro vyhlazení desky. Použité materiály jsou vysoce abrazivní pro efektivní a dlouhotrvající povrchovou úpravu. Mějte na paměti, že se jedná o ruční nástroj a že vyčistit prkénko, aby vypadalo jako nové, bude vyžadovat trochu úsilí.

Japonská houbička na čištění Hasegawa

RADY A TIPY

  • během čištění houbičkou doporučuji používat rukavice, jinak může dojít k odření nebo poranění rukou, protože má houbička oboustranný brusný povrch.
  • před použitím prkénko i škrabku navlhčete vodou. 
  • chraňte před ohněm a vysokou teplotou.

Hasegawa výrobky

Houbička Hasegawa

Houbička Hasegawa

Why Chefs Love Hasegawa Cutting Boards

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Japonská společnost Hasegawa byla založena roku 1955 a její specializací byly především lyže. Dodnes dodává skluznice vyrobené z plastové fólie pro výrobce lyží.

Vyrobní technologii značka využila a od roku 1992 začala vyrábět také kuchyňské krájecí desky a další pomůcky. Jejich speciální krájecí prkénka s dřevěným jádrem, která se odlišovala od všech na trhu dostupných. Zajímavostí výroby těchto desek je, že vznikli na základě nařízení ministerstva zdravotnictví v Japonsku, které nařídilo sterilizaci teplem v gastronomickém odvětví. Stalo se tak po masovém propuknutí viru E.coli v mnoha školách v japonské Ósace. Standartní prkénka sa při zahřátí deformovaly, ale desky Hasegawa se díky tuhému dřevěnému jádru nekroutily. Získaly si tak rychle v Japonsku popularitu jak v profesionální, tak domácí kuchyni a dnes jsou populární na celém světě.

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení