O mně

#kristína
nemčková

V kuchyni se motám už od dětství a když se prolistujete na začátek mé časové osy níže, najdete o tom zmínku. A jinak? Jsem vítězkou soutěže MasterChef Česko 2019 a autorkou kuchařské knihy #UPGRADE. Vaření jsem doplnila o kuchařské vzdělání a v roce 2021 jsem získala Grand Diplôme® na londýnské kuchařské škole Le Cordon Bleu. Pracovala jsem více než rok v dvoumichelinské restauraci Story v Londýně na pozici Chef de Partie a nyní zastávám pozici Sous Chef v nejlepší restauraci světa se třemi michelinskými hvězdami, Geranium v dánské Kodani. Od roku 2022 jsem ambasadorem Českého gastronomického institutu.

Pečení a vaření mě baví natolik, že už od dětství sním o vlastní restauraci. K té ale vede dlouhá cesta, která mě z toho všeho baví nejvíce a tak si na ní postupně plním své sny. Vše začalo dětským koníčkem, ráda jsem pekla. Ve svých 11 letech jsem si založila profil na sociálních sítích s názvem Jsem MasterChef, dnes s názvem  Made by Kristina, a od té doby sdílím inspirace ve vaření a své recepty. Jak již původní název profilu napovídá, vyslovila jsme ním svoje přání, které se mi v roce 2019 povedlo naplnit a stala jsem se ve svých 17 letech českým MasterChefem a nejmladší vítězkou na světě! Hned poté jsem se s rodinou pustila do tvorby kuchařské knihy #UPGRADE a v ní publikovala 91 receptů z tradiční české a slovenské kuchyně. Ke každému tradičnímu receptu, o který se v knize postarala moje babička Pavlína, přibyla moje inovace, čili upgrade. Úspěšným prodejem knihy jsem si vydělala na prestižní kuchařskou školu Le Cordon Bleu v Londýně a v roce 2021 jsem na ní získala Grand Diplôme®, což je certifikát z oboru vaření i pečení. Už během školy jsem se zaměstnala v restauraci Story v Londýně, která se pyšní 2 michelinskými hvězdami. Začala jsem od základu jako Comi Chef a po více než roce práce jsem z restaurace Story odcházela z pozice Chef de Partie. Nyní zastávám pozici Sous Chef ve 3michelinské restauraci Geranium v Kodani, která patří mezi nejlepší restaurace světa. Na své cestě se snažím získat co nejvíce zkušeností, učit se od nejlepších, abych to jednou mohla využít třeba ve vlastní restauraci.

O nejdůležitější zážitky z mého života se s vámi často dělím na svém INSTAGRAMU nebo FACEBOOKU a nebo je najdete přehledně seřazeny níže na této stránce.

#časová osa

07.01.2024
DVTV

DVTVJak jsem se stala Sous Chefem

V pořadí můj třetí rozhovor pro DVTV, ve kterém se s Martinem Veselovským bavíme o mých pracovních zkušenostech z michelinských restaurací z Londýna a Kodaně a taky si něco malého společně zavaříme.

Podívat se na rozhovor
30.12.2023
Radio Praha

Host Lenky Vahalové Radio Praha Český rozhlas

Co nejčastěji připravuji k jídlu na Silvestra? Kde ve světě mi chutnalo nejvíce? A jaké mám pracovní plány po Kodani?

Podívat se na rozhovor
22.12.2023
Aktuálně.cz

Aktuálně.czByla jsem jako zombie

Londýn mě vyškolil a první měsíce v michelinské restauraci Story považuji za nejhorší v mém životě. Ale bez této zkušenosti bych se pracovně neposunula a dnes jí vnímám jako nejcenější.

Přečíst si rozhovor
01.10.2023
Apetit

ApetitMoje rubrika v časopisu

V každém vydání časopisu Apetit najdete ode mě krátký pozdrav a pár vět v rubrice s mými postřehy ze zahraničí. Na své profesní cestě sbírám zkušenosti, které s vámi sdílím prostřednictvím svého webu, sociálních sítí a nově i v časopisu Apetit.

Prohlédnout si články
20.09.2023
Rozhovor pro iDnes

iDnes.czDá se v michelince vydělat?

Geranium je už druhá michelinská restaurace, pro kterou pracuji a ani v jedné jsem nezarobila tolik, abych si mohla něco odložit bokem. Můj plat ale pokryje měsíční náklady na život. Hlavní motivací pracovat pro prestižní restaurace je cenná zkušenost a možnost učit se od nejlepších. To je moje hlavní motivace.

Přečíst si celý rozhovor
26.08.2023
Top recepty

Top-recepty.czZákulisí nejlepší restaurace

"V Geraniu je klid, i když pracujeme 16 hodin denně", říká vítězka MasterChefa Česko 2019.

Přečíst si celý rozhovor
21.07.2023
Rozhovor pro Novinky

Novinky.czV michelince jako na vojně

Práci v michelinské restaurci bych přirovnala k vojně, kde je jasný řád i hierarchie. Ale taky se v ní můžete potkat se šikanou a podmínkami, které se těžce zvládají. Vždy záleží od šéfkuchaře, jakým směrem svou restauraci vede. Mám za tím jenom dvě zkušenosti, z Londýna a nyní z Kodaně. Nikdy bych neřekla, jak velký rozdíl to může být. 

Přečíst si celý rozhovor
06.06.2023
Cosmopolitan

CosmopolitanCesta do michelinské restaurace

Když se rozhodnete stát se kuchařkou, školy v Čechách vás poněkud odradí. Když se ale nenecháte zlomit, a jdete si za svým snem, stokrát se vám to vrátí. Co stokrát, tisíckrát... Kristína je toho důkazem. Více v rozhovoru :)

Přečíst si rozhovor
23.05.2023
Spotlight Aktuálně.cz

SpotlightAktuálně.cz

Zažila jsem v Londýně křik a šikanu, ale i práci v kodaňském Geraniu vnímám jako opačný extrém. Pro ženy je kuchařina těžký pracovní obor a částečně souhlasím s tím, co řekl o ženách v gastru, pán Pohlreich.

Podívat se na rozhovor
02.05.2023
Host Lucie Výborné

RádiožurnálHost Lucie Výborné

Co mě Londýn naučil? Jak se žije v Kodani? Chutná cizincům naše svíčková? Co je jiného v michelinské restauraci? To vše se mě ptala Lucie Výborná v rozhovoru pro Český rozhlas.

Podívat se na rozhovor
12.04.2023
Forbes

ForbesTOP šéfkuchaři Česka 2023

Deset jmen, deset osobitých stylů a jedna společná láska pro poslání v kuchyni. Poznejte nejlepší šéfkuchaře Česka podle Forbesu. Moc děkuji za zařazení do seznamu.

Podívat se na seznam šéfkuchařů
31.03.2023
Refresher

RefresherKristína v nejlepší restauraci světa

Pravdou je, že moje první zaměstnání v londýnské restauraci Story mi dalo zabral a první měsíce jsem břečela vždy cestou do práce i z práce. Dnes to hodnotím jako nejlepší školu života a mnohem více si věřím. I proto mě přijala najlepší restaurace světa - Geranium.

Přečíst si rozhovor
16.03.2023
Podcast Proti Proudu

Proti prouduDan Tržil

Povídání o mojí životní cestě, zkušenostech z restaurací jako zaměstnanec i host, plánech do budoucna a taky jak na míchaná vajíčka.

Podívat se na rozhovor
15.03.2023
Geranium Kodaň

Geranium*** Kodaň
Demi Chef de Partie

Nastupuji do nové práce na pozici Demi Chef de Partie v nejlepší restauraci světa, oceněné 3 michelinskými hvězdami - Geranium v dánské Kodani (theworld50best.com). Těsím se na novou zkušenost!

www.geranium.dk
03.03.2023
Forbes

Forbes Česko
Moje další mise

Časopis Forbes mě provází od zařazení mezi mladé talenty Forbes 30pod30 v roce 2020. Moc si vážím našeho propojení a děkuji za rozhovor o mé další cestě za svým snem. O pár dnů nastupuji do kodaňské restaurace Geranium, nejlepší restaurace světa.

Přečíst si článek
26.02.2023
Hiša Franko

Hiša Franko**
Dvoutýdenní pracovní stáž

Moje dvoutýdenní pracovní stáž ve slovinské michelinské restauraci Hiša Franko, kterou vede jedna z nejlepších šéfkuchařek světa Ana Roš, byla součástí pohovoru o pracovní místo. Každý, kdo chce získat pracovní místo musí projít neplacenou stáží, aby se seznámil jak uchazeč, tak i restaurace s druhou stranou a mohli se správně rozhodnout. O restauraci jsem více psala na facebooku.

Podívat se na facebook příspěvek
13.02.2023
EatMag

Bocuse d'Or Česko
EatMag s Jiřím Hilgartem

Podcast na téma nejprestižnější profesionální kuchařské soutěže Bocuse d'Or, které národní kolo proběhne v květnu 2023 v Praze. Vítěz se účastní evropského utkání a zabojuje o místo v mezinárodním turnaji, které se uskuteční v roce 2026 ve francouzském městě Lyon. Poslechněte si, jak vypadá kuchařská olympiáda.

Poslechnout si rozhovor
12.02.2023
Magazín Reportér

Magazín Reportér
Příští michelinská hvězda?

Jak těžké je získat práci v michelinské restauraci? Jaké jsou začátky? Jaké platy se nabízejí v nejlépe hodnocených restauracích? Šikana? Vše se dozvíte v tomto rozhovoru, kde otevřeně mluvím o mé londýnské zkušenosti.

Přečíst nebo poslechnout si rozhovor
20.01.2023
Degustační večeře v Praze

Degustační večeře
Akademie Grosseto Praha

Nádherný večer se skvělými hosty v Kulinařské akademii Grosseto v pražských Průhonicích. Dorazili ze všech koutů Česka nebo Slovenska, za co jim moc děkuji. Připravila jsem pro ně 8 chodů inspirovaných českou a slovenskou kuchyní a věřím, že si večer stejně jako já užili naplno.

Prohlédnout si fotky z večeře
21.12.2022
Podcast s Lukášem Hejlíkem

Podcast
s Lukášem HejlíkemVelká žranice

Jak výhra v amatérské kuchařské soutěži ovlivnila život výhercům, jaké bylo zákulisí soutěže a jaké mají její výherci plány do budoucna? O životě, výhře a jídle: Kristína Nemčková, Roman Staša a Martin Pecina (vítězi ročníku 2019, 2020, 2022).

Poslechnout si nejdelší podcast
20.12.2022
Moje cesta po Asii

Cesta po Asii
Singapore, Thajsko, Kampodža, Vietnam, Bali

Po práci v Singapuru jsem využila "lokaci" a vyrazila jsem na dvouměsíční cestu po Asii, kde jsem navštvíla Thajsko, Vietnam, Kambodži, Bali a opět Singapur. Nesu si hromadu životních zážitků a gastro inspirací. Na své cestě jsem absolvovala několik kurzů vaření, ochutnávala street food i fine dinning a rozhodně chci tuto cestu v životě zopakovat. Vřele doporučuji!

Více o cestě po Asii
10.11.2022
Degustační večeře Singapore

Degustační večeře II. 
by Kristína Singapore

Další z mých degustačních večeří reprezentující českou a slovenskou kuchyní v Singapuru měla 7 chodů (Amise Bouche, Májka, Plněná paprika, Pstruh, Tarhoňa, Pirohy, Svíčková na smetaně, Medovník).

Zjistit více informací
01.11.2022
Forbes Woman 2022

Krev, dřina, slzy i smích 
Forbes Woman London

Časopis Forbes Woman vychází jenom jednou ročně. Není jenom pro ženy, je o ženách. Najdete v něm i rozhovor se mnou, vytvořený přímo v Londýně. Je plný jídla, pravdy a mých plánů.

Přečíst si rozhovor
01.09.2022
DofE

The Duke of Edinburgh's
international award patron

Stala jsem se čestným patronem vzdělávacího programu DofE, který zastřešuje britská královská rodina. Cílem neziskové organizace DofE je inspirovat mladé lidi vo věku 14 až 24 let k dosažení cílů jako jsou pohyb, dovednosti, dobrovolnictví.

o programu DofE
01.08.2022
Chef de Partie restaurant Story

Chef de Partie
Restaurant Story London

Před rokem jsem nastoupila do restaurace Story v Londýně jako stážista při škole Le Cordon Bleu. Od září 2021 jsem se stala zaměstnancem se základní kuchařskou pozici Commis Chef na cukrářské sekci a dnes mám obrovskou radost, že jsem se posunula do funkce Chef de Partie s odpovědností za celou jednu sekci v kuchyni. V této chvílí je to Garnish, čili přílohy.

web restaurace Story
01.08.2022
Český Gastronomický Institut

Český
Gastronomický Institut ambasador v projektu vzdělávání

Ráda předám své zkušenosti ze školy Le Cordon Bleu London a praxe z michelinské restauraci Story v Londýně mladým lidem, kteří mají zájem o kuchařský obor.

#za gastro #studuj gastro

web ČGI
25.07.2022
Singapore

Degustační večeře
by Kristína Singapore

Měla jsem příležitost v Singapuru připravit a podávat ucelené menu degustační večeře inspirované českou a slovenskou kuchyni. Díky úspěchu se tam vracím v listopadu 2022 a moc ráda vás tam uvidím.

více o akci
21.07.2022
Novinky.cz

V michelinské restauraci
je to jako na vojně Novinky CZ

Rozhovor o mé práci v michelinské restauraci Story v Londýně, o škole Le Cordon Bleu a taky o soutěži MasterChef tři roky po vítězství.

Přečíst si rozhovor
01.07.2022
Úrad vlády ČR

Rada Evropské unie
české předsednictví Úřad vlády

Moje recepty v angličtině z kuchařky #UPGRADE budou komunikovány na portálu a sociálních sítích Úřadu vlády ČR a budou tak prezentovat naší českou kuchyni. Mám radost z tohoto propojení a moc děkuji za důvěru.

Podívat se na Instagram @EU2022_CZ
27.06.2022
Wimbledon

The Championships
Wimbledon London

Restaurace Story, kde pracuji, získala možnost během Wimbledonu 2022 podávat catering v resortu The Treehouse - což je VIP část wimbledonského areálu. Já jsem pro hosty připravovala mušle sv.Jakuba.

The Treehouse
21.06.2022
Prostor X Reflex

Prostor X
reflex Čestmír Strakatý

„Věděla jsem, že první práci chci mít opravdu těžkou. Po škole jsem si nastavila cíl zdolat opravdovou výzvu a začít od toho úplně nejtěžšího - zaměstnat se v jedné z londýnských michelinských restaurací. Prví měsíce v práci v restauraci Story jsem chodila domů s brekem. Dnes nelituji!"

Celý rozhovor
20.06.2022
Apetit

V gastronomii vnímám
generační rozdíl časopis Apetit

Tvorba kuchařky #UPGRADE mi dala možnost vnímat generační rozdíl z pohledu gastronomie a vidět, jak o jídle uvažuje moje babička. I když se ve všech názorech na vaření neshodneme, byla a stále je pro mě inspirací, s jakou neutichající vášní k jídlu celý život přistupuje.

Přečíst si článek
11.05.2022
TedX Youth 2022

Konference
TedX Youth 2022Praha

"Hořká cesta za sladkými sny" aneb za každým úspěchem je hodně práce, pokory a odříkání. Můj příběh se může zdát jako pohádka, ve které se mi sny plní samé. Realitou je, že sny si plním sama a nic se mi v životě neděje jenom tak. Tvrdě pracuji, abych dosáhla toho, co jsem si jako dítě vysnila.

Podívat se na záznam
15.03.2022
Pomoc Ukrajině

pomoc
Ukrajinějenom díky vám!

Slovo válka znám jenom z knížek nebo televize. Únor 2022 si všichni zapamatujeme jako ruskou invazi na Ukrajinu a největší uprchlickou vlnu jakou jsme kdy v ČR přijali. Jsem pyšná za solidárnost, kterou jsme jako národ prokázali. Jenom DÍKY VÁM jsme, z prodeje kuchařek v tomto období, odvedli na konto organizace Člověk v tísni částku 70.200 Kč.

Jak jsme společně pomohli Ukrajině
01.03.2022
Vařte doma jako šéf - Miele

Vařte doma
jako šéfMiele

Instruktážní videorecepty, které jsem natočila ve spolupráci se značkou Miele. Spotřebiče Miele používáme doma už léta a koupili jsme si je sami. Měla jsem tak osobní zkušenost s jejich funkcemi dávno předtím, než naše spolupráca začala. Videá najdete i na stránke s mými recepty.

Navařit si podle videoreceptu
28.02.2022
Diana oříšky

videorecept na
čokoládovo-karamelový tart Diana Company

Instruktážní videorecept na čokoládový tart, kterého techniky pečení jsem si osvojila na škole Le Cordon Bleu. Ve spolupráci s Diana - svět oříšků vám teď recept ve videu podrobně vysvětlím.

Podívat se a upéct si tart
20.02.2022
Restaurant Story

2 michelinské hvězdy
pro restauraci story London

Restaurace Story v Londýně obhájila a udržela si pro rok 2022 své 2 michelinské hvězdy. Firma Michelin, která primárně vyrábí pneumatiky, přišla v roce 1900 s geniálním nápadem udělat průvodce pro řidiče, kde se dobře najíst. Dnes je jejich ohodnocení hvězdou (max třemi) to nejvyšší možné gastro ocenění, které lze získat.

Web Restaurace Story
06.01.2022
Časopis F.O.O.D.

Setkání všech
českých MasterChefs Praha | Londýn

První číslo časopis F.O.O.D. v roce 2022 je věnováno ohlednutí za všemi finalisty soutěže MasterChef Česko a díky tomu se podařilo týmu časopisu zorganizovat stream, na kterém si téměř 2 hodiny povídáme, co se v našich životech změnilo. Moc děkuji za příležitost vás všechny "online" poznat.

Podívat se jak se nám vede
22.09.2021
Restaurace Story

Restaurace
STORY moje první zaměstnání

Restaurace Story byla na prvním místě mého seznamu restaurací v Londýně, kde bych chtěla získat praxi. Držte palce, nastoupila jsem tam na pozici Commis Chef.

web restaurace
28.08.2021
Český Gastronomický Institut

Podcast 
Český Gastronomický Institut rozhovor s Lubošem Kastnerem

Rozhovor zejména o kuchařině, vnímání české a zahraniční gastronomie. Moderátor Luboš Kastner, jeden ze zakladatelů Českého Gastronomického Institutu.

poslechnout si rozhovor
25.08.2021
RESPEKT rozhovor

Časopis
RESPEKT Když je důvod, třeba zakřičet

"V Česku mě více lidí z gastra začalo brát vážně - myslím si, že vidí, že jsem udělala krok zpátky a doučila se základy. Do studia na prestižní kuchařské škole jsem investovala všechny vydělané peníze z prodeje kuchařky #UPGRADE."

Přečíst si článek
12.08.2021
Ambiente: Jídlo a radost

Rozhovor pro
AMBIENTE Jídlo a radost

Kdo by neznal síť skvělých restaurací Ambiente. Moc ráda jsem poskytla rozhovor pro jejich stránky Jídlo a Radost.

Přečíst si rozhovor
15.08.2021
Podcast Chef Arena

Podcast pro
INFO.cz Chef Arena

Tak trochu více kuchařský rozhovor. Proč Anglie, proč škola Le Cordon Bleu London, proč práce v michelinské restauraci Story.

Poslechnout si rozhovor
10.08.2021
DVTV rozhovor

Rozhovor pro
DVTV O škole Le Cordon Bleu

Jeden z nejpříjemnějších rozhovorů jaké jsem kdy měla. S Danielou Písařovicovou jsme si povídaly zejména o studiu na londýnské škole Le Cordon Bleu a proč jsem se vybrala studovat gastronomii do zahraničí.

Podívat se na náš rozhovor
05.08.2021
Rozhovor s Lukášem Hejlíkem

Gastromapa
Lukáše Hejlíka podcast

Gastromapa, knižní průvodce skvělými restauracemi v Český republice 365 nebo 555 a taky jeden z porotců Food Blog Roku - za tímto vším stojí Lukáš Hejlík a naše povídání o jídle si můžete poslechnout v podcastu Gastromapa Lukáše Hejlíka.

Poslechnout si podcast
06.07.2021
Le Cordon Bleu London

Získala jsem
GRAND Diplôme® na škole Le Cordon Bleu v Londýně

Škola Le Cordon Bleu je pro mě doplnění kuchařských základů a taky profesní akreditace s diplomem. Studium a bydlení jsem si hradila z výdělku z prodeje kuchařky a proto děkuji všem, kdo máte doma #UPGRADE!

Jak získat Grand Diplôme®?
28.03.2021
Behind the Instagram

Rozhovor pro Evropa2
Behind the Instagram co pro mě znamenají sociální sítě?

Za mým Instagramem Made by Kristína je hodně práce. Jsem konzervativní a držím se na něm komunikaci vaření. Jaké největší fake news jsem o sobě slyšela? Jak si vybírám spolupráce? Jak reaguji na hejty?

Podívat se rozhovor
05.03.2021
Honza Dědek

Talkshow
7 pádů Honzy Dědka přinesla jsem i dort

Dlouho sleduji tuto talkshow a mám obrovskou radost, že jsem měla možnost být taky hostem ve skvělé společnosti Jaroslavy Obermaierové, Lenky Vlasákové, Honzy Dolanského a Ondřeje Hejmy.

Podívat se na 7 pádů
02.03.2021
Časopis Reflex

Rozhovor pro
REFLEX Sen o dvou hvězdičkách

Otevřeně o financování mého studia v Londýně z prodeje kuchařky #UPGRADE a mém snu o získání michelinské hvězdy.

Přečíst si rozhovor
10.02.2021
Podcast s Jan Bican

Podcast
s Jan BicanMy děti ze stanice 2020

Povídání o mém studiu v USA - jak veliké překvapení bylo, že tam školství vypadá přesně jako z filmu "High School Muzical".

Poslechnout si rozhovor o Americe
01.11.20
Charitivní kolekce oblečení

Nově mám
CHARITATIVNÍ KOLEKCI celý výdělek na pomoc lidem s postižením

Mikina navržena návrhářem Pavlem Berkym je mnohem víc než dalším designovým kouskem ve vašem šatníku. Je totiž součástí limitované charitativní kolekce, ze které výtěžek pomůže lidem s postižením!

Více o charitativní kolekci
15.09.20
Needo Talks

Jsem ta druhá
NEEDo TALKs o postižení mojí sestry

"Máme normální sesterský vztah, nevnímám rozdíl. Možná to bude tím, že nemám jiné srovnání, mám jenom jednu sestru." Otevřeně o mém vztahu se ségrou Paulínou, která je těžce postižena.

Poslechnout si tak trochu jiný podcast
12.09.20
Le Cordon Bleu

Studium na škole
LE CORDON BLEU jsem si zaplatila z výdělku kuchařky

Dlouho jsem vybírala školu, kterou bych získala více než základy a Le Cordon Bleu v Londýně byla na prvním místě mého seznamu. Plním si další z mých snů - jsem tady a studuji největší kuchařskou školu na světě.

Více o Le Cordon Bleu
10.09.20
Forbes influencer

Výběr
FORBES nejvlivnějších influencerů roku 2020

Dostala jsem se do výběru 30ti nejvlivnějších Čechů na sociálních sítích 2020! Řebříček byl sestaven časopisem Forbes.

Výběr nejvlivnějších influencerů
15.08.20
Red Bull Rozhovory z Česka

Rozhovory
z Česka Red Bull

Pojďte si poslechnout rozhovor se mnou a Hanny Firlou v podcastu s názvem Moje role, který vychází pod společností Red Bull.

Poslechnout si Red Bull podcast
05.07.20
Taste of Prague podcast

Podcast
TASTE OF PRAGUE nejen o pražských restauracích

Honzu se Zuzkou z Taste of Prague sleduji léta. Baví mě a mnohdy inspirují kam si zajít v Praze na dobré jídlo. Jejich oslovení na rozhovor mi byl ctí a moc za něj děkuji.

Poslechnout si podcast
28.05.20
Forbes rozhovor s Přemkem

Podcast
FORBES s Přemkem Forejtem

Oba jsme se dostali do výběru Forbes 30pod30 a potkali se v soutěži MasterChef. Podcast s budoucí rockovou hvězdou Přemkem Forejtem o snech, Londýně, wrestlingu a suchém únoru.

Přemek nezklamal - poslechněte si nás
21.05.20
Bára Strýcová

Stream s
BÁROU STRÝCOVOU když se baví kuchařka s tenistkou

Jeden z nejpohodovějších a uvolněnějších rozhovorů jaké jsem kdy dělala. A díky němu jsme se potkaly i osobně a zašly si na večeři do restaurace Taro.

Rozhovor s Bárou Strýcovou
20.02.20
U kulatého stolu

Rozhovor
U KULATÉHO STOLU který vůbec nebyl kulatý

Děkuji Patrikovi a Martinovi za pohodovou atmosféru při otevřeném rozhovoru rok po soutěži, po kuchařce a o plánech do budoucna. Moc jsem si natáčení užila.

Podívat se na rozhovor
10.02.20
Móda a gastronomie

Rozhovor
ŽENA-in Móda i gastronomie se mohou prolínat

Jak uvažuji při vaření, kde čerpám inspiraci, moje plány do budoucna a o propojení módy v kuchyni. Nic se v mém životě nestalo ze dne na den a za vším je kus práce, času, energie a pomoci mých nejbližších a přátel!

Přečíst si rozhovor nejen o módě
01.02.20
Forbes 30pod30

Výběr roku 2020
FORBES 30pod30 třicítka českých talentů

Dostat se do Forbes výběru osobností 30 pod 30 je veliká pocta! Věřím, že to motivuje ostatní. Vše je možné! Dělám jen to, co mě baví a jdu si jasně za svým snem. A moc děkuju, že můžu v životě snít!

30 mladých inspirativních lidí roku 2020
27.12.19
MF DNES Češi roku 2019

MF Dnes
Češi roku 2019 28 Čechů a Češek

Nominace mezi ČEŠI ROKU 2019 mi udělalo neskutečnou radost a moc si toho vážím. Děkuji, že mám tu čest být mezi hvězdami, které toho dokázaly daleko víc než já. Respekt!

Podívat se na ročník 2019
29.11.19
Czech Special Social Award

Czech
Special Social Award 2019 na sítích prezentuji vaření

Speciální ocenění za vyjímečné působení na sociálních sítích přímo od Czech Social Award 2019. I když se jako influencer nevnímám, moc si tohoto ocenění vážím.

Podívat se na slávnostní večer
25.11.19
TV JOJ Moja mama varí lepšie

TV JOJ
soutěž Moja mama (BABKA) varí lepšie ako tvoja

Vaření s moji babičkou před televizní kamerou pro TV JOJ - Moja mama varí lepšie ako tvoja nebylo vůbec jednoduché. Ale zvládly jsme to!

Podívejte se
24.11.19
Můj šatník

Pohled do mého
ŠATNÍKU dávám věcem druhou šanci

V mém šatníku převažují základní kousky v jednoduchých barvách, zejména ty v černé barvě :). Nelibuji si v drahých značkách, ale ráda podporuji lokální návrháře nebo mě baví "vintage" věci. Nosím šaty po mamce a džínsku po tátovi.

Nahlédnout do mého šatníku
20.11.19
Girls to girls

Podcast
GIRLS TO GIRLS o všem, o čem moc nemluvím

O mé postižené sestře Paulínce, máma jako můj manager, sporty a taky, jak si vybírám spolupráce. O tom všem jsem se rozmluvila s holkami z projektu Girls to Girls.

Poslechnout si holčičí rozhovor
11.11.19
Pavel Berky

Limitovaná kolekce
#UPGRADE KNPB šaty inspirované kuchařským rondonem

Na začátku byla moje touha mít vlastní originální rondon a vznikla táto limitovaná kolekce šatů UPGRADE KNPB z návrhářské dílny Pavla Berkyho. Inspiraci byl právě kuchařský rondon, který tak ráda nosím. Celou kolekci jsme vyprodali do 48 hodin. Neskutečné!

Podívat se na šaty #UPGRADE
07.10.19
La Bottega degustace

Moje vlastní
DEGUSTAČNÍ VEČEŘE v restauracích La Bottega

Degustační večeře v restaurační síti La Bottega byly pro mě opravdu velká výzva s extra dávkou odpovědnosti. Vše dopadlo skvěle a děkuji za tuto příležitost!

Podívat se na fotky z večeře
01.10.19
O vítězství v soutěži

Rozhovor pro
PragMOON Změnil mi MasterChef život?

Do poslední sekundy jsem nevěřila, že vyhraji. Až když Radek Kašpárek řekl mé jméno, padla jsem na kolena, táta mě zvedl na nohy, máma křičela štěstím, prarodiče brečeli, všude lítali konfety a až tehdy mi začalo docházet, že jsem MasterChef!

Přečíst si rozhovor
23.09.19
Modelka

V roli
MODELKY jak to vypadá, když odložím vařečku

Focení pro Hair Studio Honza Kořínek bylo pro mě nová zkušenost a zkusit se má téměř všechno. Hezké odskočení, mám však jasno. Zůstávám v kuchyni!

Chcete vidět modelkovské fotky?
13.09.19
Euro

Časopis
EURO 20 pod 20

Týdeník Euro vybral dvacítku těch nejmladších Čechů, kteří už něco dokázali a mohou být inspirací pro ostatní. A do svého výběru zařadili jednu čechoslovenku s vařečkou. Děkuji!

Podívat se na výběr Euro 20 pod 20
10.09.19
Audiožurnál podcast

Podcast
AUDIOŽURNÁL o Americe a wrestlingu

O mém ročním pobytu v USA, wrestlingu a škole. Až v Americe jsem našla sport, který mě baví. Možná díky mé klidné povaze potřebuji k životu bojový sport. 

Poslechnout si rozhovor
09.09.19
Deník.cz

Rozhovor pro
DENÍK.CZ Kuchařina je dřina. I proto dominují muži.

Rozhovor o školní jídelně, so bych navařila, kdyby mě zavolali z Hradu a jaké jsou ženy kuchařky. V článku najdete i recept na vepřové na houbách s tarhoni.

Přečíst si rozhovor
09.09.19
O móde a kuchařce

Rozhovor pro
MÓDA.cz o kuchařce a o módě

Kniha je rodinný projekt a každý v něm má svoji důležitou roli. Rozhovor nejen o kuchařce, ale i mém vztahu k módě, která mě zajímá.

Přečíst si článek
02.09.19
Redbull livin

RedBull
LIVI'NMůj svět, moje království

"Kuchyň je srdcem celého domu a jenom tam se cítím sama sebou." Pojďte se podívat jak bydlím.

Nahlédnout do mého domova
31.07.19
Rozhovor pro TASR

Rozhovor pro
TABLET.tv Hosťom Radoslava Šeba v EXKLUZÍVE

Masterchef Kristína Nemčková: Plním si sny, nie papriku a sedím na kresle, ve kterém chvíli předtím seděla i slovenská prezidentka Zuzana Čaputová.

Podívat se na rozhovor ve slovenštině
10.07.19
Restaurace Taro

Restaurace
TARO pracovní stáž

Další moje pracovní stáž během prázdnin v malé smíchovské restauraci s asijskou kuchyní, kde vidíte kuchařům přímo pod ruce. Velice doporučuji zajít na degustační večeři, je to zážitek!

Web restaurace Taro
19.06.19
DVTV s Danielou Drtinovou

Rozhovor pro
DVTV s danielou drtinovou

Soutěž pro mě byla intenzivním kurzem vaření a beru to jako životní zkušenost, která mě utvrdila v rozhodnutí věnovat se profesně vaření. I proto dalším krokem je Londýn a škola Le Cordon Bleu.

Podívat se na rozhovor
13.06.19
Roztřel iDnes TV

Roztřel
iDNES - TV rozhovor se mnou a s Přemkem Forejtem

"Takových talentů moc není," řekl o vítězce Masterchefa Přemek Forejt během nášho společného rozhovoru pro iDnes TV.

Podívat se na rozhovor
13.06.19
Kuchařka #UPGRADE

Kuchařská kniha
#UPGRADE moje první kuchařka

Splnila jsem sen mojí babičce a taky i sobě. Vydali jsme společně kuchařku #UPGRADE, plnou tradičních česko-slovenských receptů a mých inovácií. Ať vám chutná! 

Více o #UPGRADE
12.06.19
MasterChef Česko 2019

Jsem
MASTERCHEF Česko 2019 - III.série soutěže

Jsem Masterchef, přesně takhle jsem si nazvala svůj facebookový profil v roce 2013 a v roce 2019 se moje přání stalo skutečností. Vyhrála jsem titul MasterChef Česko!

Podívat se na finálový díl soutěže
05.06.19
O kousek blíž

Podcast
O KOUSEK BLÍŽ otevřený rozhovor o soutěži i rodině

Plním si sny! A jedním z nich je i sen o vítězství soutěže Masterchef. I proto jsem jako dítě nazvala svůj profil na facebooku Jsem MasterChef. Vaření je prostě můj svět!

Poslechnout si podcast
01.05.19
Restaurace U Matěje

Restaurace
U MATĚJE moje první pracovní stáž

"Na Kristíně jsem během natáčení MasterChef obdivoval klid a rozvahu, s jakou k věcem přistupovala. Nikdy se nenechala rozhodit.", to o mně říká Honza. Moc mu děkuji za možnost pracovat celý měsíc v jeho nově otevřené restauraci. Opět moje nová zkušenost.

Rozhovor s Honzou (od 21. minuty)
26.04.19
Trochu inak s Adelou

Trochu inak s
ADELOU VINCZEOVOU talkshow v RTV

Skvělý večer s Adelou a "trochu jinými" inspirativními hosty. Během představení připravím 100 malých porcí receptu na svoji #upgrade žemlovku pro publikum Národního divadla v Bratislavě :).

Podívat se na talkshow
09.01.19
MasterChef soutěž

Soutěž
MASTERCHEFMoje cesta soutěží

Casting do soutěže MasterChef Česko znamenal pro mě přímý postup do finálové TOP 16tky!

Podívat se jak se mi vedlo v soutěži
01.08.17
Amerika

Jeden rok v
AMERICE můj roční studijný pobyt

Měla jsem příležitost rok studovat na státní střední škole v Seattle v Americe, poznat nové přátele z celého světa a taky dospět v hostitelské rodině a zlepšit se v angličtině. Doporučuji :)

Instagram
25.07.17
Diary of winner

Diary of
WINNER můj úplně první rozhovor

"A tak jsem donesla svůj dort do rádia Evropa 2!" příběh 15leté dívky Kristíny Nemčkové.

Přečíst si rozhovor
07.06.17
Radio Evropa2

Dort pro
EVROPA2 moje první zaměstnání

"Každé ráno je poslouchám a zlepšují mi náladu. Tak jsem se rozhodla potěšit je svým mangovým dortem. Nečekala jsem, že tím získám téměř 13 tisíc VÁS - fanoušků na Instagramu!"

Podívat se na doják
01.01.16
Změna názvu profilu

Změna názvu
MADE BY KRISTÍNA na mých sociálních sítích

Založení mého profilu na Instagramu bylo zásadní a s ním přišla i změna jména na MADE BY KRISTÍNA. Od této doby všechny fotky mých jídel označuji tímto logem.

Instagram
23.09.15
TV JOJ

Účinkování v pořadu
TV JOJ Moja mama varí lepšie

Soutěž ve vaření, možná v rychlosti vaření, s moji tetou Zuzkou. Podařilo se nám postoupit jenom jednou.

facebook
01.01.13
Jsem MasterChef

Jsem
Masterchef můj první profil na facebooku

V roce 2013 jsem si založila svůj první facebookový profil s názvem JSEM MASTERCHEF a začala se více věnovat vaření a pečení. To jsem netušila, že tento název se doslovně naplní :).

Podívat se na moje začátky
21.07.01
Narození

Moje
NAROZENÍ :)

Narodila jsem se v Praze, slovenské rodině. Přestože celý svůj život žiju v České republice, mluvím česky i slovensky a považuji se za Čechoslovenku.

Wikipedie
Zpět do obchodu