Mason Cash cukrářské sáčky L (50 ks)
Sada 50 kusů jednorázových, průhledných cukrářských sáčků z polyethylenu od britské značky Mason Cash. Sáčky jsou předřezané a je tak velice jednoduché je od sebe odtrhnout. Materiál sáčku je pevný a vhodný pro profesionální i domácí účely. Je samozřejmostí, že sáčky jsou vhodné pro styk s potravinami.
Rozměr 1 cukrářského sáčku: 37 x 25 cm.
Kategorie: | Pečení |
---|---|
Záruka: | 2 roky |
Hmotnost: | 0.18 kg |
Sada cukrářských zdobících sáčků L (50 ks)
mason cash
Praktická sada 50 kusů jednorázových průhledných cukrářských sáčků z polyethylenu, vhodných i do profesionálních cukráren a gastro provozu. Sáčky jsou transparentní, sama to mám raději, když vidím na barvu krému.
Dostatečně velké trezírovací sáčky (37 x 25 cm) od britské značky Mason Cash stačí naplnit a hned použít. Lze je doplnit o zdobící cukrářskou špičku, se kterou vytvoříte hezký 3D efekt na dezertu, ale i slaném pokrmu.
Role obsahuje predřezaných 50 kusů cukrářských trezírovacích sáčků, které využijete při vrstvění krému na dorty, zákusky, ale taky ve slané kuchyni na servis pyré, omáčky nebo gelu.
Role cukrářských sáčků má tyto parametry:
Obsahuje: 50 ks sáčků
Délka 1 sáčku: 37 cm
Šířka 1 sáčku: 25 cm
Materiál: plast - polyethylen
Sáčky jsou na roli a ta je balená v krabičce.
RADY A TIPY
- Do sáčku vložte zdobicí špičku a ostřihněte špicatý konec sáčku
- Sáček na ustřiženém konci zatočte a zakroucenou část zatlačte dovnitř do zdobicí špičky.
- Cukrářský sáček dejte do vyšší nádoby (já používám vysokou odměrku) a jeho hodní část založte o okraj nádoby. Tím si připravíte stabilní pozici sáčku a využijete ji i během zdobení na odložení sáčku s krémem.
- Sáček pomocí cukrářské stěrky naplňte krémem.
- Těsně před zdobením uvolněte igelit ze zdobicí špičky a jemným zatlačením posuňte krém na konec cukrářského sáčku.
- Jemně zatočte horním okrajem sáčku, aby vám krém během zdobení nevytékal zezhora a můžete se pustit do zdobení.
- Nespotřebovaný krém v sáčku skladutei ve vysoké nádobe v lednici.
inspirace na recepty
čokoládovo-karamelový tart
Základní vrstvu tartu tvoří křehké těsto pâte sablée a vrstvy krému. Aby vypadal k světu, krém se dá nazdobit pomocí cukrářského sáčku se zdobicí špičkou s kulatým otvorem.
Mezi mými recepty najdete více inspirace :).
Jak naplnit cukrářský sáček
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Keramika Mason Cash existuje od roku 1800. Dříve byla keramika provozovaná řadou mistrů Potterů a sídlila v Church Gresley, v srdci anglického keramického průmyslu. Místo se nacházelo v blízkosti surovin v podobě jílu a uhlí jako zdroje paliva. Oblast měla také dobré dopravní spojení pro distribuci hotových výrobků. Mason Cash byl původně známý pro svou charakteristickou bílou a třtinovou glazovanou kameninou. V roce 1800 byla keramika pojmenována po jednom konkrétním mistru Potterovi, Williamu Masonovi. Když ji v roce 1901 koupil Thomas Cash, jednoduše přidal své jméno ke značce a přejmenoval ji na Mason Cash & Co.
Značka Mason Cash, nyní přes 200 let stará, je po staletí volbou domácích kuchařů a pekařů díky své vysoké kvalitě, dlouhodobému a ikonickému designu. Skvělý styl se snoubí se skutečně funkčním designem. V současné době sortiment značky Mason Cash zahrnuje širokou škálu pečicích nádob a předmětů na pečení Mason Cash, od odměrek až po klasické mísy.