Cukrářské velké nerezové zdobící špičky - hvězdy (10 ks)
Sada velkých dekoračních nerezových špiček s hvězdicovým otvorem s průměrem od 0,4 cm až po 1,5 cm. Špičky jsou určeny na zdobení cukrářských výrobků krémem.
Balení obsahuje 10 ks nerezových špiček.
Kategorie: | Pečení |
---|---|
Záruka: | 2 roky |
Hmotnost: | 0.5 kg |
Sada velkých cukrářských zdobících špiček (10 ks)
s otvorem ve tvaru hvězdy
Sada 10 kusů nerezových cukrářských špiček s otvorem ve tvaru hvězdy najde využití u každého amatérského nebo profesionálního cukráře.
Sada obsahuje 10 ks špiček, přičemž každá má jiný průměr hladkého otvoru v rozmezí od 2 do 9 mm. Jsou vyrobeny z kvalitní, bezešvé a leštěné nerezové oceli 18/10. Každá špička má přesné a pevné hrany pro jemnější výsledky dekorování krému.
V nabídce mého obchodu najdete trezírovací, čili cukrářské sáčky.
Sada cukrářských špiček má tyto parametry:
Obsahuje: 10 ks
Průměr špiček: 0,4 - 1,5 cm (10 různých průměrů)
Výška špiček: 4 - 4,5 mm
Materiál: leštěná nerez 18/10
Vyrobeno: Itálie
RADY A TIPY
- Zdobicí špičku vložte do cukrářského sáčku, na kterém ostřihněte jeho špicatý konec.
- Špičku co nejvíc zatlačte do ustřiženého otvoru v sáčku tak, aby dokonale těsnila.
- Cukrářský sáček dejte do vyšší nádoby (já používám vysokou odměrku) a jeho hodní část založte o okraj nádoby. Tím si připravíte stabilní pozici sáčku a využijete ji i během zdobení na odložení sáčku s krémem.
- Sáček pomocí cukrářské stěrky naplňte krémem.
- Těsně před zdobením uvolněte igelit ze zdobicí špičky a jemným zatlačením posuňte krém na konec cukrářského sáčku.
- Jemně zatočte horním okrajem sáčku, aby vám krém během zdobení nevytékal zezhora a můžete se pustit do zdobení.
- Nespotřebovaný krém v sáčku skladute ve vysoké nádobe v lednici.
inspirace na recepty
#Nepečený borůvkový dort
Čerstvé borůvky, které se nám každý rok urodí na zahradě, zpracuji do džemu, část z nich zamrazím a pak dělám tento nepečený dort. Je lehký a na léto ideální. Jeho příprava moc času nezabere, jenom je nutné počítat s tím, že by měl nejlépe do druhého dne tuhnout v lednici. Borůvky je nejlepší konzumovat čerstvé, bez tepelné úpravy, aby si zachovaly co nejvíce svých vitamínů, protože se řadí mezi tzv. superpotraviny.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Od nádobí, kuchyňského náčiní, nožů, pekařských předmětů až po nástroje pro každý druh přípravy. Italská značka Paderno, založena roku 1925, nabízí kompletní výběr pro profesionální i domácí kuchyně. Na začátku se pod jménem „Alluminio Paderno“ specializovala na nádobí pro domácnost, než se rozhodla zaměřit se na svět profesionálního vaření. S téměř 100letou historií a silnou celosvětovou přítomností je Paderno prvotřídní volbou pro profesionály v sektoru cateringu.
Italská skupina Sambonet Paderno Industrie S.p.A. rozšířila portfolio svých značek Sambonet, Paderno, Arthur Krupp o další jména v porcelánovém sektoru jako Rosenthal, Thomas, Hutschenreuther, Arzberg a nyní hraje vedoucí roli ve výrobě vysoce kvalitních předmětů pro vaření a pečení.