Cukrářské trezírovací sáčky (20 ks)
Sada 20 kusů jednorázových, průhledných cukrářských sáčků z polyethylenu. Sáčky jsou předřezané a je tak velice jednoduché je od sebe odtrhnout. Materiál sáčku o tloušťce 90 mikronů je velmi pevný a je vhodný pro profesionální cukrářský provoz. Je samozřejmostí, že sáčky jsou vhodné pro styk s potravinami.
Trezírovací sáček má délku 45 cm a role obsahuje 20 ks průsvitných sáčků.
Kategorie: | Pomůcky do kuchyně |
---|---|
Záruka: | 2 roky |
Hmotnost: | 0.25 kg |
Balení obsahuje: | 20 cukrářských sáčků |
Zdobicí sáček má délku: | 30 cm |
Sada cukrářských zdobících sáčků
jednorázové a průhledné
Praktická sada 20 kusů jednorázových cukrářských sáčků z polyethylenu o tloušťce 90 mikronů, vhodných i do profesionálních cukráren a gastro provozu. Sáčky jsou průsvitné, sama to mám raději, když vidím na barvu krému.
Role obsahuje predřezaných 20 kusů cukrářských sáčků, které využijete při vrstvění krému na dorty, zákusky, ale taky ve slané kuchyni jako například při servise omáčky nebo zeleninového pyré.
Tento typ cukrářského sáčku, vyrobeného v Itálii, používáme i v restauraci Story, kde nyní pracuji.
Role cukrářských sáčků:
Obsahuje: 20 ks
Délka sáčku: 45 cm
Tloušťka sáčku: 80 mikronů
Materiál: polyethylen
Vyrobeno: Itálie
RADY A TIPY
- Do sáčku vložte zdobicí špičku a ostřihněte špicatý konec sáčku
- Sáček na ustřiženém konci zatočte a zakroucenou část zatlačte dovnitř do zdobicí špičky.
- Cukrářský sáček dejte do vyšší nádoby (já používám vysokou odměrku) a jeho hodní část založte o okraj nádoby. Tím si připravíte stabilní pozici sáčku a využijete ji i během zdobení na odložení sáčku s krémem.
- Sáček pomocí cukrářské stěrky naplňte krémem.
- Těsně před zdobením uvolněte igelit ze zdobicí špičky a jemným zatlačením posuňte krém na konec cukrářského sáčku.
- Jemně zatočte horním okrajem sáčku, aby vám krém během zdobení nevytékal zezhora a můžete se pustit do zdobení.
- Nespotřebovaný krém v sáčku skladutei ve vysoké nádobe v lednici.
inspirace na recepty
čokoládovo-karamelový tart
Základní vrstvu tartu tvoří křehké těsto pâte sablée a vrstvy krému. Aby vypadal k světu, krém se dá nazdobit pomocí cukrářského sáčku se zdobicí špičkou s kulatým otvorem.
Od nádobí, kuchyňského náčiní, nožů, pekařských předmětů až po nástroje pro každý druh přípravy. Italská značka Paderno, založena roku 1925, nabízí kompletní výběr pro profesionální i domácí kuchyně. Na začátku se pod jménem „Alluminio Paderno“ specializovala na nádobí pro domácnost, než se rozhodla zaměřit se na svět profesionálního vaření. S téměř 100letou historií a silnou celosvětovou přítomností je Paderno prvotřídní volbou pro profesionály v sektoru cateringu.
Italská skupina Sambonet Paderno Industrie S.p.A. rozšířila portfolio svých značek Sambonet, Paderno, Arthur Krupp o další jména v porcelánovém sektoru jako Rosenthal, Thomas, Hutschenreuther, Arzberg a nyní hraje vedoucí roli ve výrobě vysoce kvalitních předmětů pro vaření a pečení.