Sezamový olej Toasted Nicolas Vahé (250 ml)
Jemný sezamový olej Toasted (250 ml) od šéfkuchaře Nicolase Vahé je komplexní dochucovadlo pro saláty nebo i dezerty. Nabízí oříškovou chuť s tóny opečeného chleba. Stačí par kapek pro dochucení jídel, salátů i dezertů.
Obsah balení: 250 ml
Kategorie: | Dobroty a dochucovadla |
---|---|
Hmotnost: | 0.25 kg |
EAN: | 5707644896369 |
Sezamový olej Toasted (250 ml)
Nicolas Vahé
Vynikající jemný sezamový olej od dánské značky Nicolase Vahé dodá salátu alebo dezertu jemnou sladkou oříškovou chuť připomínající opečený toustový chleba.
Sezamový olej je bohatý na zdravé tuky, vitamíny a mastné kyseliny, dokáže potěšit nejen chuťové smysly, ale také podpořit zdraví.
Balení oleje je v praktické, světlo nepropustné, plechovce, která jej chrání před slunečním zářením a zabraňuje oxidaci oleje.
- Obsah balení: 250 ml
- Složení: 100 % panenský sezamový olej
- Rozměr balení: výška 16,5 cm x průměr 5 cm
- Dátum spotřeby: je uveden na balení
Olej ze sezamu
- Balení obsahuje 250 ml oleje.
- Vhodný do salátových zálivek, ke sýrům, na dochucení ovoce a dezertů.
- Skvělý doplněk do domácích salátů, marinád nebo dresinků.
- Stříbrná plechovka chrání olej před světlem, čímž prodlužuje jeho trvanlivost.
Nicolas Vahé
Výrobky od šéfkuchaře Nicolase Vahé poskytují neobvyklý zážitek, pokud jde o přísady, balení a kombinace chutí. Překvapivé kombinace chutí, ingrediencí v originálním designovém balení.
Nicolas Vahé založil svojí značku potravin v roku 2005 a jeho posláním je vyvíjet lahodné produkty kombinující ty nejkvalitnější suroviny, aby doplnili chutné a zdravé jídlo. Všechny výrobky pod značkou Nicolas Vahé jsou vyvíjeny interně v centrále v Dánsku a každý výrobek je vyroben v Evropě z těch nejlepších dostupných místních surovin.
inspirace na recepty
#chřestový salát s ořechy
Sezóna čerstvého lokálního chřestu je krátká, trvá od poloviny dubna do začátku června. Chřest obsahuje hodně vlákniny, nemá téměř žádné kalorie (100 g chřestu = 20 kalorií) a je prospěšný na ledviny, srdce i krevní oběh. Tento vitamínový SALÁT Z ČERSTVÉHO CHŘESTU si často dělám sama pro sebe a doufám, že bude chutnat i vám :)
Mezi mými recepty najdete více inspirace.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Nicolas Vahé pracoval jako šéfkuchař ve slavné restauraci Pic Valence a také pod podvedením světově proslulého Daniela Girauda Valence. V roce 2000 ho jeho talent pro podnikání přivedl do Dánska a začal vyrábět kulinářské speciality a moderní kuchyňské pomůcky jako dřevěná prkénka, příbory a kuchyňské doplňky ve svůdných designech. Jeho zkušenosti z kuchyně přenesl i do svých výrobků. Do stylového designu propracoval praktické a každodenní využití v kuchyni.