Francouzská mořská sůl Nicolas Vahé (250 g)

Francouzská mořská sůl od Nicolas Vahé dokonale ochutí vámi připravené pokrmy. Hodí se k mořským plodům, rybě, masu, ale i na zeleninu.

Obsah balení: 250 ml

Skladem
Značka: Nicolas Vahé
195 Kč / ks
Kategorie: Dobroty a dochucovadla
Hmotnost: 0.2 kg

Nicolas Vahe francouzská sůl

Mořská sůl z Francie (250 g)

Nicolas Vahé

Francouzská mořská sůl od Nicolase Vahé v bavlněnom pytlíku s označením ozdobí vaší kuchyň nebo jídelní stůl, ale hlavně poskytne lahodnou chuť moře. Dochutíte s ní grilované maso, salát, prostě vše, co potřebujete osolit. Mořská sůl neprochází žádným čistícím procesem a zanechává si svou přirozenou šedou barvu a zlehka vlhké krystaly.

Mořská sůl z Francie má hrubší zrna a hodí se jak do mlýnků, tak i k solení pokrmů během přípravy nebo těsně před jejich konzumací.

Mořskou solí se dochucuje vše, co pochází z moře a tak zvýrazní chuť mořských plodů a ryb.

Obsah balení: 250 g
Složení: mořská sůl z Francie
Rozměr balení: výška 14 cm x šířka 11 cm
Dátum spotřeby: je uveden na balení, po otevření 16 měsíců

Nicolas Vahe francouzská sůl

Mořská sůl

Kamenná sůl se získává z hloubkových nebo povrchových dolů a je jodizována, čímž prochází průmyslovým zpracováním. Obsahuje minimum minerálů (vápník, draslík, hořčík a železo). 

Mořská sůl je produktem přírody a získává se ze speciálně upravených kanálů (nádrží) s mořskou vodou, která se díky slunečnímu záření vypaří a zbyde po ní solný roztok. Sůl následně v mělkých krystalizačních nádržích začne krystalizovat a vznikne hrubozrnná sůl, která se v případě potřeby namele. Sůl si však zachová všechny přírodní prvky. Mořská sůl je tímto procesem přírodní solí a nepodléhá průmyslovému zpracovaní.

Dospělým osobám se doporučuje přijmout denně zhruba 5 g soli, přičemž je nutné počítat i s množstvím soli ve zpracovaných potravinách.

Nicolas Vahe francouzská sůl

Nicolas Vahé

Výrobky od šéfkuchaře Nicolase Vahé poskytují neobvyklý zážitek, pokud jde o přísady, balení a kombinace chutí. Překvapivé kombinace chutí, ingrediencí v originálním designovém balení.

Nicolas Vahé založil svojí značku potravin v roku 2005 a jeho posláním je vyvíjet lahodné produkty kombinující ty nejkvalitnější suroviny, aby doplnili chutné a zdravé jídlo. Všechny výrobky pod značkou Nicolas Vahé jsou vyvíjeny interně v centrále v Dánsku a každý výrobek je vyroben v Evropě z těch nejlepších dostupných místních surovin.

Chřestový salát

inspirace na recepty

#chřestový salát

V jednoduchosti je síla a platí to i pro tento TEPLÝ SALÁT ZE ZELENÉHO CHŘESTU s pošírovaným vejcem. Sezóna lokálního chřestu je krátká, a aby si uchoval všechny své superschopnosti, měl by se spotřebovat do 24 až 36 hodin od sklizně na poli, která probíhá pouze ručně. Samotná úprava chřestu nezabere moc času a nejlepší způsob je připravit ho v páře. Zachová si tak většinu svých vitamínu a zůstane mu i jeho původní barva.

Mezi mými recepty najdete více inspirace :).

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Nicolas Vahé pracoval jako šéfkuchař ve slavné restauraci Pic Valence a také pod podvedením světově proslulého Daniela Girauda Valence. V roce 2000 ho jeho talent pro podnikání přivedl do Dánska a začal vyrábět kulinářské speciality a moderní kuchyňské pomůcky jako dřevěná prkénka, příbory a kuchyňské doplňky ve svůdných designech. Jeho zkušenosti z kuchyně přenesl i do svých výrobků. Do stylového designu propracoval praktické a každodenní využití v kuchyni.

Zpět do obchodu