Jemné struhadlo Nicolas Vahé (30,5 cm)

Jemné struhadlo od michelinského kuchaře Nicolase Vahé má v kuchyni všestranné využití a nemělo by tam chybět. Je vhodné na sýr, česnek, cibuli, muškátový oříšek či citrusovou kůru.

Rozměr: 30,5 cm

Skladem
Značka: Nicolas Vahé
595 Kč / ks
Kategorie: Pomůcky do kuchyně
Záruka: 2 roky
Hmotnost: 0.35 kg

Jemné struhadlo od michelinského kuchaře Nicolase Vahé je perfektním všestranným nástrojem, když chcete jídlo dochutit sýrem, citrusovou kůrou, česnekem, cibulí, nebo muškátovým oříškem. Jednoduše se vám hodí vždy, když potřebujete cokoliv extra jemně nastrouhat. 

Rukojeť struhadla je vyrobena z nádherného bukového dřeva, což zajišťuje, že se s výrobkem příjemně pracuje. Samotné struhadlo je vyrobeno z nerezové oceli, která zaručuje dlouhou životnost. Struhadlo je opatřeno i s ochrannou plastovou krytkou.

Dodává se v látkovém pytlíku s nápisem a hodí se jako skvělý dárek pro vaše nejbližší. Vzpomenou si na vás při každém jeho použití!

Nicolas Vahé pracoval jako šéfkuchař ve slavné restauraci Pic Valence a jako chocolatier pod vedením světově proslulého Daniela Girauda Valence. V roce 2000 ho jeho talent pro podnikání přivedl do Dánska a začal vyrábět moderní dřevěná prkénka, příbory a kuchyňské doplňky ve svůdných designech. 

Jak pečovat o struhadlo:  

  • Nenechávejte zbytky potravin na struhadle a hned po použití ho opláchněte
  • Není vhodné do myčky na nádobí (kvůli dřevěné rukojeti)
  • Nevhodné do pečicí trouby nebo mikrovlnné trouby 

Více o nerezovém struhadle:

Materiál:

hlavní část: nerezová ocel

rukojeť: bukové dřevo

ochranná krytka: silikon

Rozměr:

30,5 cm 

 

Inspirace na recepty:

Pro inspiraci, jak využít struhadlo, přikládám recepty. Stačí kliknout na obrázek a recept se vám zobrazí.

repova-pomazanka-made-by-kristina

#Pomazánka z řepy

POMAZÁNKU Z ČERVENÉ ŘEPY miluje celá moje rodina, mamka ji dokonce prohlašuje za vůbec nejoblíbenější snídani :-) Já si ji ráda dávám i jako takovou lehčí večeři. Je skvělá, zdravá a navíc ji máte za chvilku hotovou. A rovnou doporučuju udělat pořádné množství!

meloun_dezert3_web

#Grilovaný meloun

S pomocí MELOUNU vykouzlíte skvělý dezert. V teplých dnech osvěží a na závěr grilovačky každého překvapí. Zkrátka s tímto dezertem určitě zabodujete, protože ruku na srdce, kdo z vás už griloval vodní meloun? 


 

2019_NEW_LOGO_black

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

5
2x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:

Nicolas Vahé pracoval jako šéfkuchař ve slavné restauraci Pic Valence a jako čokoládový podvedením světově proslulého Daniela Girauda Valence. V roce 2000 ho jeho talent pro podnikání přivedl do Dánska a začal vyrábět kulinářské speciality a moderní kuchyňské pomůcky jako dřevěná prkénka, příbory a kuchyňské doplňky ve svůdných designech. Jeho zkušenosti z kuchyně přenesl i do svých výrobků. Do stylového designu propracoval praktické a každodenní využití v kuchyni.

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení