Jemné struhadlo Nicolas Vahé (30,5 cm)
Jemné struhadlo od michelinského kuchaře Nicolase Vahé má v kuchyni všestranné využití a nemělo by tam chybět. Je vhodné na sýr, česnek, cibuli, muškátový oříšek či citrusovou kůru.
Rozměr: 30,5 cm
Kategorie: | Pomůcky do kuchyně |
---|---|
Záruka: | 2 roky |
Hmotnost: | 0.35 kg |
Jemné struhadlo od michelinského kuchaře Nicolase Vahé je perfektním všestranným nástrojem, když chcete jídlo dochutit sýrem, citrusovou kůrou, česnekem, cibulí, nebo muškátovým oříškem. Jednoduše se vám hodí vždy, když potřebujete cokoliv extra jemně nastrouhat.
Rukojeť struhadla je vyrobena z nádherného bukového dřeva, což zajišťuje, že se s výrobkem příjemně pracuje. Samotné struhadlo je vyrobeno z nerezové oceli, která zaručuje dlouhou životnost. Struhadlo je opatřeno i s ochrannou plastovou krytkou.
Dodává se v látkovém pytlíku s nápisem a hodí se jako skvělý dárek pro vaše nejbližší. Vzpomenou si na vás při každém jeho použití!
Nicolas Vahé pracoval jako šéfkuchař ve slavné restauraci Pic Valence a jako chocolatier pod vedením světově proslulého Daniela Girauda Valence. V roce 2000 ho jeho talent pro podnikání přivedl do Dánska a začal vyrábět moderní dřevěná prkénka, příbory a kuchyňské doplňky ve svůdných designech.
Jak pečovat o struhadlo:
- Nenechávejte zbytky potravin na struhadle a hned po použití ho opláchněte
- Není vhodné do myčky na nádobí (kvůli dřevěné rukojeti)
- Nevhodné do pečicí trouby nebo mikrovlnné trouby
Více o nerezovém struhadle:
Materiál: |
hlavní část: nerezová ocel rukojeť: bukové dřevo ochranná krytka: silikon |
Rozměr: |
30,5 cm |
Inspirace na recepty:
Pro inspiraci, jak využít struhadlo, přikládám recepty. Stačí kliknout na obrázek a recept se vám zobrazí.
#Pomazánka z řepy
POMAZÁNKU Z ČERVENÉ ŘEPY miluje celá moje rodina, mamka ji dokonce prohlašuje za vůbec nejoblíbenější snídani :-) Já si ji ráda dávám i jako takovou lehčí večeři. Je skvělá, zdravá a navíc ji máte za chvilku hotovou. A rovnou doporučuju udělat pořádné množství!
#Grilovaný meloun
S pomocí MELOUNU vykouzlíte skvělý dezert. V teplých dnech osvěží a na závěr grilovačky každého překvapí. Zkrátka s tímto dezertem určitě zabodujete, protože ruku na srdce, kdo z vás už griloval vodní meloun?
Nicolas Vahé pracoval jako šéfkuchař ve slavné restauraci Pic Valence a jako čokoládový podvedením světově proslulého Daniela Girauda Valence. V roce 2000 ho jeho talent pro podnikání přivedl do Dánska a začal vyrábět kulinářské speciality a moderní kuchyňské pomůcky jako dřevěná prkénka, příbory a kuchyňské doplňky ve svůdných designech. Jeho zkušenosti z kuchyně přenesl i do svých výrobků. Do stylového designu propracoval praktické a každodenní využití v kuchyni.