Perforovaná forma na koláč / quiche (více rozměrů)

Perforovaná forma na koláč nebo quiche s odjímatelným dnem a nepřilnavým povrchem od značky Gusta má univerzální použití na sladké koláče nebo slané quiche koláče. Díky vyjímatelnému dnu se koláč velice jednodušše po upečení vyjme z formy. Forma je vyrobena z kvalitního materiálu s povrchovou nepřilnavou úpravou.

Na výběr forma s průměrem 24 cm a 28 cm.

Varianta
Skladem Skladem Zvolte variantu
Značka: Gusta
195 Kč / ks 225 Kč / ks od 195 Kč / ks
Kategorie: Pečení
Záruka: 2 roky
Rozměr formy: Ø 24 cm nebo Ø 28 cm
Materiál: ocel s nepřilnavým povrchem

Forma na tart a quiche

Perforovaná forma na koláč

s odnímatelným dnem

Velmi kvalitní nepřilnavá forma na koláč nebo quiche od značky Gusta vám usnadní upečení, ale i vyjmutí koláče z formy po upečení. Hodí se na pečení ovocných koláčů (níže v popisu najdete recept pro inspiraci), tartu nebo slané varianty koláču, tzv. quiche. Forma má odnímatelné dno, což umožní snadnou manipulaci s pečeným koláčem a jeho vyjmutí bez poškození korpusu.

S horkou formou vždy manipulujte ve chňapkách!

Povrch formy je nutno chránit před mechanickým poškozením, aby nedošlo časem ke korozi. Proto doporučuji používat při styku s formou jenom dřevěné nebo umělohmotné pomůcky (stěrky, vařečky) a vyvarovat se dalším kovovým předmětům.

Koláčová forma je vyrobena z pevného kvalitního materiálu, potažena vrstvou nepřilnavého povrchu. Lem formy je tvořen tradiční vlnkou a po celé ploše formy jsou dírky (perforace) pro lepší propečení korpusu.

Forma na pečení Gusta má tyto parametry:

  • průměr formy na výběr: Ø 24 cm a Ø 28 cm
  • výška: 2,5 cm
  • materiál: kvalitní ocel s nepřilnavým povrchem
  • extra: vzduchové otvory pro lepší pečení, vyjímatelné dno
  • neobsahuje plasty BPA
  • nevhodné do myčky a do mikrovlnné trouby

Na balení výrobků, které u mě zakoupíte, si dáváme záležet a nemusíte se bát, že by se misce během přepravy k vám něco stalo.  

Koláčová forma s odnímatelním dnem

kruhová forma na tart a quiche

průměr Ø 24 cm nebo Ø 28 cm

Koláčová forma se skladá ze 2 častí. Lem formy je vlnkovitý, vzor kterého se propíše na korpus upečeného koláče a celá plocha má dírky (perforaci), díky které se koláč dokonale propeče.

Perforace dna a boků zajišťuje lepší cirkulaci vzduchu a také umožňuje odvod přebytečné vlhkosti, což napomáhá větší křupavosti finálního pečiva.

Forma z kvalitního materiálu - žádná jednorázovka!

Forma na koláč

RADY A TIPY

  • Povrch formy je nutno chránit před mechanickým poškozením, proto při pečení nepoužívejte kovové kuchyňské pomůcky, pouze dřevěné nebo umělohmotné.
  • Nedoporučuje se mýt drátěnkou nebo pískem na nádobí, aby se nepoškodila nepřilnavá povrchová vrstva. Na mytí použijte šetrnou houbu na nádobí.
  • Po umytí důkladně vysušte, aby nedošlo ke korozi.
  • Není vhodné do myčky, mohlo by dojít k zničení nepřilnavého povrchu.
  • Každý "škrábanec" na formě znamená časem korozi.
  • S horkou formou vždy manipulujte ve chňapkách.

Americký třešňový pie

inspirace na recepty

#americký třešňový pie

Tento recept jsem si "dovezla" z Ameriky, kde jsem byla na ročním studijním pobytě během střední školy. Recept je jednoduchý a za chvíli se díky němu i vy přenesete za velkou louži! Forma na pie (koláč) se vám bude při jeho pečení rozhodně hodit.

Švestkovo-makový koláč

#švestkovo-makový koláč

Kombinace dvou druhů těst, křehkého máslového těsta a nadýchaného těsta plného máku a čerstvých švestek. V období dozrávání čerstvého ovoce je to ideální recept!

Mezi mými recepty najdete více inspirace :).

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Značka Gusta patří pod holandskou společnost Kapimex. Založena byla v roce 2010 s vizí vytvářet inspirující a hezké produkty, pro které bude synonymem kvalita a vzhled. Společnost Kapimex patří největší mezinárodní velkoobchody s doplňky pro domácnost. Produkty pod značkou Gusta jsou vytvářeny s vášní pro potřeby dnešních spotřebitelů a patří mezi ně mramorové hmoždíře, dekorační mísy, kuchyňské pomůcky, porcelán a svícny.

Zpět do obchodu