#Red Velvet

RED VELVET je dort s krásnou tradicí. Pochází z USA, z newyorského hotelu Waldorf Astoria. Červený samet označuje barvu korpusu, který může být hned v několika odstínech červené. Tajemství barvy bylo ukryto v přírodní chemické reakci, která vznikla kombinací jablečného octa, podmáslí a kakaa, proto také býval korpus někdy až do hněda. Dnes si k barvě pomáháme potravinářským barvivem a já vám tento recept ukážu hezky krok za krokem. Tento recept najdete pouze v receptáři My #UPGRADE, který si můžete objednat už nyní na mém e-shopu.

myupgrade_receptar2

Kde najdu recept na RED VELVET?

Recept na skvělý dezert RED VELVET včetně přesného postupu najdete nyní v receptáři My #UPGRADE, který si můžete objednat na mém e-shopu. Receptář obsahuje 5 receptů ode mě, které vás na mých stránkách baví nejvíce a 60 čistých stránek z recyklovaného papíru, které vám budou sloužit pro zápis vašich oblíbených receptů. Já sama si ráda zapisuji kombinace surovin, lepím výstřižky receptů z časopisů, nebo si píšu tipy z restaurací a co mi v nich chutnalo. A zrovna teď tento blok používám na zápisky ze studia na škole Le Cordon Bleu v Londýně. Je opravdu jenom na vás, čím váš blok zaplníte. Možná se z něj stane vaše první skutečná kuchařka! Budu vám moc držet palce.

 

V receptáři najdete těchto 5 ověřených receptů