Silikonová perforovaná podložka AIR MAT (30 x 40 cm)

Profesionální perforovaná silikonová podložka Air Mat s rozměrem 30 x 40 cm má laminátové jádro a je plně prodyšná. Díky tomu je vhodná například na pečení tartaletek a koláčů z listového těsta, chleba, pizzy nebo vánočních sušenek. Zkrátka všude, kde je zapotřebí mít perfektně propečený spodek.

Univerzální velikost podložky se hodí na většinu plechů používaných v domácnostech.

Skladem
Značka: Silikomart
445 Kč / ks
Kategorie: Pomůcky do kuchyně
Záruka: 2 roky
Hmotnost: 0.25 kg
Obsahuje: 1 podložku Air Mat
Materiál: silikon s laminátovým jádrem
Rozměr: 30 x 40 cm
Vyrobeno: EU (Itálie)

Silikonová podložka Air Mat

Perforovaná silikonová podložka

Air Mat od Silikomart

Perforovaná silikonová podložka na pečení Air Mat s laminátovým jádrem je skvělou pomůckou na pečení éclairs, věnečků, sušenek (třeba vánočních), muffinů, tartaletek, chleba, pizzy nebo koláčů z listového těsta, kde je zapotřebí perfektně propečený spodek. Podložka díky performaci zabezpečí dokonalou cirkulaci vzduchu při pečení a nedá se srovnávat s pečením na pečicím papíru. Je to opravdu rozdíl! Její vlastnosti ocení zejména cukrářští nadšenci. Podložku lze využít i na chlazení nebo mražení.

Podložka se před pečení nevymazává žádným tukem a na pečení korpusu pro tart se vám skvělé hodí nerezový dortový ráfek.

Užitečnost podložek na pečení jsem poznala během studia na kuchařské škole Le Cordon Bleu v Londýně!

Silikonová podložka Air Mat je nelepící a protiskluzová. Má vysokou tepelnou odolnost v rozsahu od -60°C do +230°C, díky čemuž se dá využít v mrazáku, troubě nebo v konvektomatu. Podložka od značky Silikomart je vyrobena v Itálii (EU) a pyšní se vysokou stabilitou. Výrobce uvádí, že zaručuje minimálně 3000 použití.

Materiál: silikon s laminátovým jádrem
Rozměr: 30 x 40 cm
Vyrobeno: EU (Itálie)

Perforovaná podložka Air Mat

Air mat podložka

univerzální rozměr 30 x 40 cm

  • kvalitní materiál
  • silikon s laminátovým jádrem (perforovaný povrch)
  • extrémně univerzální použití i v domácích podmínkách cukrářskeho tvoření
  • univerzální rozměr 30 x 40 cm padne na většinu plechů
  • garance odolnosti je od -60 °C do +230 °C
  • je vhodná do mrazničky, ledničky, trouby i konvektomatu
  • protiskluzová a nepřilnavá
  • srolovatelná a dobře skladná
  • po použití stačí opláchnout saponátem a vodou
  • vyrobeno v EU (Itálie)

Silikonová podložka Air Mat

lepší než papír na pečení

Podložka je vyrobena z prvotřídních materiálů, neobsahuje žádné toxické látky a splňuje všechna doporučení CE a FDA.

Užitečnost podložek na pečení jsem poznala během studia na kuchařské škole Le Cordon Bleu v Londýně. Nevěřila jsem, že to může být takový rozdíl, když nahradíme obyčejný pečicí papír Air Mat podložkou. Pokud se tedy chystáte třeba na vánoční pečení, věřte, že tato podložka vám bude skvělým pomocníkem. Na pečení mám více podložek a vybírám dle toho, co se chystám péct. Doplním i do popisů všech svých receptů doporučení, kterou z podložek použít. Na svém e-shopu nabízím jen to, za čím si stojím a sama při vaření nebo pečení používám.

Air Mat podložka

RADY A TIPY

  • Při práci s podložkou se vyvarujte ostrým předmětům.
  • Podložku po použití umyjte saponátem a teplou vodou a osušte.
  • Pro uskladnění lze srolovat.

Profiterolky

inspirace na recepty

#profiterolky

Podložku Air Mat využijete při pečení dezertů z odpalovaného těsta jako třeba PROFITEROLEK. V originálu Chou à la crème, z francouzštiny "malá výhra" nebo "dárek", je typický malý francouzský dezert z odpalovaného těsta plněný sladkou náplní, žloutkovým krémem, pralinkovou pastou, šlehačkou nebo zmrzlinou. Recept jsem rozdělila na jednotlivé komponenty a můžete je využít i po částech. Třeba z odpalovaného těsta vytvoříte klasické větrníky a recept na základní žloutkový krém, Creme Mousseline, se vám bude hodit i při pečení dortů nebo jiných dezertů. 

Mezi mými recepty najdete více inspirace :).

5
3x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
5
Avatar autora | 2.4.2022
Dekuji za tip, je to rozdil v peceni!

Silikomart je italská společnost se sídlem u Benátek, která se již mnoho let věnuje především výrobě silikonových forem a potřeb pro pekařství a cukrářství, ale i pro výrobu zmrzliny.

Společnost ve svých laboratořích a vývojových střediscích neustále inovuje sortiment a přichází nejen s novými tvary, ale i technickými a materiálovými řešeními. Její silikonové formy jsou vyráběny nejmodernějšími technologiemi a vyznačují se skutečně jedinečnou maximální kvalitou.

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení