Nerezový děrovaný dortový ráfek - kruh (Ø 21 cm)

Dortový děrovaný ráfek z nerezu s průměrem 21 cm a výškou 2 cm využijete při pečení tartů, koláčů, dortů nebo jiných dezertů. Díky děrovaní se těsto v ráfku propeče i z bočních stran.

V balení je 1 ks.

Skladem
Značka: Paderno
395 Kč / ks
Kategorie: Pomůcky do kuchyně
Záruka: 2 roky
Hmotnost: 0.25 kg
Rozměr formy: Ø 21 cm
Materiál: nerezová ocel

Nerezová forma na tart

Nerezový děrovaný ráfek na tart

Děrovaný nerezový kulatý dortový ráfek je vhodný na přípravu pečených i nepečených dortů a dezertů. Stačí ho postavit na pečící podložku a naplnit těstem či hmotou. Dortový ráfek umožní přesně vytvarovat korpus dortu, přesně vyřezat horní okraj těsta kolem ráfku a následně v něm dort upéct. Průměr ráfku je 21 cm a výška 2 cm. Okraje jsou děrované, co zabezpečí rovnoměrné propečení bočních stran.

Před pečením si postavte nerezový kruh na pečicí papír nebo alobal, kterým vyložíte plech na pečení a jemně kolem ráfku papír/alobal obtočte a těsto nalijte do formy. Když připravujete tart či koláč, kde si těsto předem vyválíte, přenesete do ráfku a zbylé přečnívající části kolem horní hrany ráfku opatrně odříznete, použite si silikonovou podložku SILPAT nebo Air Mat.

Tento děrovaný kruh využívám při pečení základního korpusu na tarty.

Ráfek je nerezový a je možné ho mýt v myčce na nádobí. 

Průměr ráfku: 21 cm
Výška: 2 cm
Materiál: nerezová ocel
Vyrobeno: Itálie

Nerezová forma na tart

forma na tart Ø 21 cm

Tento kruh využívám při pečení základního korpusu na tarty nebo tartalety. Naučila jsem se ho používat během studia na škole Le Cordon Bleu v Londýně a stal se mým pomocníkem při pečení. Doporučuji ho při pečení použít v kombinaci se speciální perforovanou silikonovou podložkou na pečení Air Mat. Ta stejně jako performace na ráfku díky své struktuře zabezpečí správné propečení koláče i zespodu.

Forma na tart

RADY A TIPY

  • Při práci s ráfkem doporučuji pracovat s vychlazeným těstem. Lépe se bude tvarovat a nepotrhá se.
  • Těsto rozválejte mezi dvěmi pečícími papíry, aby se vám nepřilepilo k podložce.
  • Připravte si plech vyložený pečící podložkou (doporučuji Air Mat), do středu kterého položte ráfek.
  • Před plněním formy sundejte z těsta vrchní vrstvu papíru, opatrně přeneste do ráfku a odstraňte i druhou vrstvu papíru.
  • Prsty přitlačte těsto kolem stran až dolů a dávejte pozor, aby se dostalo i do rohů k podložce.
  • Zbylé okraje kolem formy ořízněte malým ostrým nožem a opět dejte do lednice vychladit.
  • Ihned po upečení a vytažení z trouby oddělte tart od formy pomocí tenkého nože a nechte vystydnout.

Pistáciový tart s hruškou

inspirace na recepty

#pistáciový tart s hruškou

Základní vrstvu tartu tvoří křehké těsto pâte sablée a vrstvy krému. Pro dokonalé propečení korpusu i pečeného pistáciového krému doporučuji použít děrovaný ráfek na tarty. Kombinace pistácie a vanilkové hrušky vás mile překvapí. Vyzkoušejte si upéct tento recept, stačí kliknout na fotku tartu.

Mezi mými recepty najdete více inspirace :).

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

5
2x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:

Od nádobí, kuchyňské náčiní, nože, pekařské předměty až po nástroje pro každý druh přípravy. Paderno nabízí kompletní výběr pro nejlepší kuchyně domů a restaurací. Značka, které původ se datuje od roku 1925 v Miláně. Na začátku se pod jménem „Alluminio Paderno“ značka specializovala na nádobí pro domácnost, než se rozhodla zaměřit se na svět profesionálního vaření. S téměř 100 letou historií a silnou celosvětovou přítomností je Paderno prvotřídní volbou pro profesionály v sektoru cateringu.

Italská skupina Sambonet Paderno Industrie S.p.A. rozšířila portfolio svých značek Sambonet, Paderno, Arthur Krupp o další jména v porcelánovém sektoru jako Rosenthal, Thomas, Hutschenreuther, Arzberg a nyní hraje vedoucí roli ve výrobě vysoce kvalitních předmětů pro vaření a pečení.

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení