Cukrářské trezírovací sáčky (100 ks) - různé velikosti
Sada 100 kusů jednorázových, průhledných cukrářských sáčků z polyethylenu. Sáčky jsou předřezané a je tak velice jednoduché je od sebe odtrhnout. Materiál sáčku, o tloušťce 80 mikronů, je velmi pevný a vhodný pro profesionální cukrářský provoz, ale i pro amatérské cukráře a cukrářky. Je samozřejmostí, že sáčky jsou vhodné pro styk s potravinami.
Na výběr z velikostí:
- délka sáčku 30 cm
- délka sáčku 40 cm
Kategorie: | Pomůcky do kuchyně |
---|---|
Záruka: | 2 roky |
EAN: | Zvolte variantu |
Balení obsahuje: | 20 cukrářských sáčků |
Sada cukrářských zdobících sáčků (100 ks)
jednorázové a průhledné
Praktická sada 100 kusů jednorázových cukrářských sáčků z polyethylenu o tloušťce 80 mikronů od italské značky Martellato, je vhodná do profesionálních cukráren, gastro provozu, ale hodit se bude i amatérskému cukráři/cukrářce.
Role obsahuje predřezaných 100 kusů cukrářských sáčků, které lze využít při vrstvění krému na dorty, zákusky, ale taky ve slané kuchyni jako například při servise omáčky nebo zeleninového pyré.
Sáčky jsou průsvitné, sama to mám raději, když vidím na barvu krému.
Role cukrářských sáčků:
Obsahuje: 100 ks
Tloušťka sáčku: 80 mikronů
Materiál: polyethylen
Vyrobeno: Itálie
Na výběr z těchto velikostí sáčku:
- délka sáčku 30 cm
- délka sáčku 40 cm
RADY A TIPY
- Do sáčku vložte zdobicí špičku a ostřihněte špicatý konec sáčku
- Sáček na ustřiženém konci zatočte a zakroucenou část zatlačte dovnitř do zdobicí špičky.
- Cukrářský sáček dejte do vyšší nádoby (já používám vysokou odměrku) a jeho hodní část založte o okraj nádoby. Tím si připravíte stabilní pozici sáčku a využijete ji i během zdobení na odložení sáčku s krémem.
- Sáček pomocí cukrářské stěrky naplňte krémem.
- Těsně před zdobením uvolněte igelit ze zdobicí špičky a jemným zatlačením posuňte krém na konec cukrářského sáčku.
- Jemně zatočte horním okrajem sáčku, aby vám krém během zdobení nevytékal zezhora a můžete se pustit do zdobení.
- Nespotřebovaný krém v sáčku skladutei ve vysoké nádobe v lednici.
inspirace na recepty
čokoládovo-karamelový tart
Základní vrstvu tartu tvoří křehké těsto pâte sablée a vrstvy krému. Aby vypadal k světu, krém se dá nazdobit pomocí cukrářského sáčku se zdobicí špičkou s kulatým otvorem.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Italská značka Martellato nachází svůj původ v tradici a vášni pro řemeslnou dokonalost, z intuice svého zakladatele, který od 80. let 20. století hledal řešení pro potřeby profesionálních cukrářů. Od té doby se pod touto značkou navrhuje, vyrábí a distribuuje široký sortiment vyhovující potřebám profesionálů po celém světě v oblasti pečiva, zmrzliny a ve všeobecnosti celému sektoru HoReCa. Produkty nesou označení Made in Italy a jsou tedy vyrobeny v Itálii. Pyšní se trvanlivou a certifikovanou kvalitou, která splňuje požadavky na účinnost a bezpečnost.