Brikety COBBlestone

Grilovací brikety Cobblestone ze sušených kokosových skořápek vhodné pro přenosní grily značky COBB. K rozhoření stačí 4-5 minut a grilovat na jedné briketě můžete až 2 hodiny.

Balení obsahuje 6 ks briket.

Skladem
Značka: COBB
475 Kč / ks
Kategorie: Pomůcky do kuchyně
Záruka: 2 roky
Hmotnost: 2.46 kg
Balení obsahuje: 6 ks briket
Složení: dřevěné uhlí z kokosových skořápek, dusičnan strontnatý, dusičnan sodný, kukuriční škrob
Rozměr jedné brikety COBBlestone: 13 x 3,1 cm
Rozměr balení: 23,7 x 14 x 14 cm

COBBlestone brikety

Ekologické brikety COBB na grilování

vyrobeny z kokosových skořápek

Grilovací brikety Cobblestone jsou vyrobeny ze sušených kokosových skořápek. Jedná se tedy o přírodní produkt a tím jsou brikety COBB šetrné k životnímu prostředí.

Brikety COBBlestone jsou univerzální a hodí se i do jiných druhů grilů.

K rozpálení není zapotřebí použít podpalovač. K rozhoření stačí zapalovačem podpálit briketu, nechat ji rozhořet 4-5 minut a hned potom můžete grilovat až 2 hodiny. Brikety mají vysokou výhřevností a dlouhou dobu hoření.

Balení obsahuje: 6 ks briket
Rozměr jedné brikety: průměr 13 x výška 3,1 cm
Hmotnost brikety: 410 g
Hmotnost balení: 2,46 kg
Materiál: kokosové skořápky
Velikost balení: 23,7 x 14 x 14 cm

COBBlestone brikety

cobblestone brikety

Jedinečné brikety lisované z kokosových skořápek umožňují zcela novou kvalitu grilování. Brikety jsou vytvořeny tak, aby přesně pasovaly do košíku v COBB grilu. Pro jejich zapálení není nutný podpalovač, zapalují se přímo. Gril je připraven k použití do pěti minut od zapálení. Brikety produkují vyšší teplotu a hoří po delší dobu než klasické uhelné brikety. Další výhodou oproti klasickým briketám je nižší kouřivost a produkce CO2. Není problém na jedné briketě grilovat 2 až 2,5 hodiny.

COBBlestone brikety

RADY A TIPY

  • Vložte briketu Cobblestone do košíku uvnitř přenosního grilu COBB a zapalte uprostřed brikety zapalovačem (podpalovač není potřeba).
  • Vyčkejte 4–5 minut až se z brikety přestane kouřit.
  • Na gril COBB umístěte příslušenství, na kterém budete pokrm připravovat (např. grilovací mřížku, grilovací plotýnku) a nechejte bez poklopu přibližně 5 minut rozehřát.
  • Jedna briketa vydrží na 2 hodiny grilování!
  • Po grilování sejměte poklop a pomocí rukojeti veškeré příslušenství, aby mohla briketa vyhořet.
  • Před odstraněním popela se ujistěte, že zcela vyhořel a vychladl.
  • Popel zlikvidujte zodpovědným způsobem, mimo dosah dětí a zvířat.

Hamburger

inspirace na recepty

#hamburger

V Americe jsem prožila jeden rok, studovala jsem tam 2. ročník střední školy. Nebyl to žádný gastronomický výlet. Už před odletem jsem si ale dala závazek, že nebudu celý rok jíst fast foody, abych neztloustla. Měla jsem štěstí na hostitelskou rodinu, která ráda a zdravě vařila. HAMBURGER je pro mě vzpomínka na Ameriku, takže mezi mými recepty nesmí chybět. Sepsala jsem pro vás kompletní recept na všechny komponenty včetně housek a připravila tak československou verzi hamburgeru. Je to fešák, že? :)

Mezi mými recepty najdete více inspirace :).

COBB gril

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Gril COBB je jedinečný vynález s původem v Africe. Gril vyvinul inženýr, který byl pověřen africkou vládou najít řešení, aby si místní obyvatelstvo mohlo připravit jídlo bez rizika, že zapálí svou chýši nebo v horším případě celou vesnici. Tak se zrodil geniální výrobek, který se při používání navenek nezahřívá, spotřebovává minimum paliva a griluje bez tvorby plamenů a kouře. Od té doby se grily COBB neustále vyvíjí a modernizují, ale princip zůstává stejný. Gril COBB je celosvětově uznávanou značkou a získal v průběhu let řadu ocenění. Konstrukce grilu COBB je patentovaná a zajišťuje absolutní bezpečnost manipulace i během grilování. Okouzlí vás kvalitní nerezová ocel, nadčasový design a důraz na detail.

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení