Perforovaná silikonová podložka de Buyer (30 x 40 cm)

Profesionální perforovaná silikonová podložka de Buyer s rozměrem 30 x 40 cm má laminátové jádro a je plně prodyšná. Díky tomu je vhodná například na pečení tartaletek a koláčů z listového těsta, chleba, pizzy nebo vánočních sušenek. Zkrátka všude, kde je zapotřebí mít perfektně propečený spodek.

Univerzální velikost podložky se hodí na většinu plechů používaných v domácnostech, ale i v profesionálních provozech.

Skladem
Značka: de Buyer
595 Kč / ks
Kategorie: Pečení
Záruka: 2 roky
Hmotnost: 0.1 kg
Materiál: silikon s laminátovým jádrem
Rozměr: 30 x 40 cm
Vyrobeno: EU (Francie)

Silikonová podložka de Buyer

Perforovaná silikonová podložka (30 x 40 cm)

de Buyer

Perforovaná silikonová podložka s laminátovým jádrem je skvělou pomůckou na pečení éclairs, věnečků, sušenek (třeba vánočních), muffinů, tartaletek, chleba, pizzy nebo koláčů z listového těsta, kde je zapotřebí perfektně propečený spodek. Podložka díky performaci zabezpečí dokonalou cirkulaci vzduchu při pečení a nedá se srovnávat s pečením na pečicím papíru. Je to opravdu rozdíl! Její vlastnosti ocení zejména cukrářští nadšenci. Podložku lze využít i na chlazení nebo mražení.

Podložka se před pečení nevymazává žádným tukem a na pečení korpusu pro tart se vám skvělé hodí nerezový dortový ráfek.

Užitečnost podložek na pečení jsem poznala během studia na kuchařské škole Le Cordon Bleu v Londýně!

Silikonová podložka je nelepící a protiskluzová. Má vysokou tepelnou odolnost v rozsahu od -76°C do +260°C, díky čemuž se dá využít v mrazáku, troubě nebo v konvektomatu. Podložka od značky de Buyer je vyrobena v EU a pyšní se vysokou stabilitou.

Materiál: silikon s laminátovým jádrem
Rozměr: 30 x 40 cm
Vyrobeno: EU (Francie)

Perforovaná podložka de Buyer

univerzální rozměr 30 x 40 cm

  • kvalitní materiál
  • silikon s laminátovým jádrem (perforovaný povrch)
  • extrémně univerzální použití i v domácích podmínkách cukrářskeho tvoření
  • univerzální rozměr 30 x 40 cm padne na většinu plechů
  • garance tepelné odolnosti od -75 °C do +260 °C
  • je vhodná do mrazničky, ledničky, trouby i konvektomatu
  • protiskluzová a nepřilnavá
  • srolovatelná a dobře skladná
  • po použití stačí opláchnout saponátem a vodou
  • vyrobeno v EU (Francie)

Silikonová podložka de Buyer

lepší než papír na pečení

Podložka je vyrobena z prvotřídních materiálů a neobsahuje žádné toxické látky.

Užitečnost podložek na pečení jsem poznala během studia na kuchařské škole Le Cordon Bleu v Londýně. Nevěřila jsem, že to může být takový rozdíl, když nahradíme obyčejný pečicí papír perforovanou podložkou. Pokud se tedy chystáte třeba na vánoční pečení, věřte, že tato podložka vám bude skvělým pomocníkem. Na pečení mám více podložek a vybírám dle toho, co se chystám péct. Doplním i do popisů všech svých receptů doporučení, kterou z podložek použít. Na svém e-shopu nabízím jen to, za čím si stojím a sama při vaření nebo pečení používám.

de Buyer podložka

RADY A TIPY

  • Při práci s podložkou se vyvarujte ostrým předmětům.
  • Podložku po použití umyjte saponátem a teplou vodou a osušte.
  • Pro uskladnění lze srolovat.

Profiterolky

inspirace na recepty

#profiterolky

Podložku Air Mat využijete při pečení dezertů z odpalovaného těsta jako třeba PROFITEROLEK. V originálu Chou à la crème, z francouzštiny "malá výhra" nebo "dárek", je typický malý francouzský dezert z odpalovaného těsta plněný sladkou náplní, žloutkovým krémem, pralinkovou pastou, šlehačkou nebo zmrzlinou. Recept jsem rozdělila na jednotlivé komponenty a můžete je využít i po částech. Třeba z odpalovaného těsta vytvoříte klasické větrníky a recept na základní žloutkový krém, Creme Mousseline, se vám bude hodit i při pečení dortů nebo jiných dezertů. 

JDU NA RECEPT

Mezi mými recepty najdete více inspirace :).

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Rodinná společnost de Buyer byla založena v roce 1830 a začala výrobou příborů v malé kovárně ve francouzském Val d’Ajol.

S hrdostí na své kořeny i rodinu dodnes výhradně ve Francouzsku vyrábí kuchařské pomůcky pro každodenní potřeby profesionálního gastro provozu. Každá pánev, hrnec nebo nádobí je tvořeno pomocí tradičních metod, s pečlivou kontrolou všech případných vad, přičemž finalizace a leštění pro dokonalejší vzhled produktů probíhá ručně.

Zpět do obchodu