Zwilling Base nerezová pánev (různé rozměry)

Nerezová pánev se sendvičovým dnem z kolekce Zwilling Base je ideálním pomocníkem pro přípravu steaků i pro následné zapékání v troubě. Hodí se na všechny druhy sporáků včetně indukčních i pro použití v troubě.

Na výběr více rozměrů. 

Varianta
Skladem Skladem Zvolte variantu
Značka: Zwilling
1 785 Kč / ks 1 925 Kč / ks od 1 785 Kč / ks
Kategorie: Můj #UPGRADE e-shop
Záruka: 2 roky

Nerezová pánev z kolekce Zwilling Base se výborně hodí na přípravu steaků, díky vyššímu okraji ji ale můžete využít i jako multifunkční soté pánev. Celonerezová pánev je ideální i na zapékání v troubě (odolá teplotě 300 °C). 

Základem vaření je mimo používání kvalitních surovin i kvalitní nádobí. Zwilling Base vyniká designem čisté a hladké línie bez nadbytečných spár a pro výrobu používá vysoce kvalitní materiály s důrazem na ergonomii. Pánve mají sendvičové dno SIGMA Classic, se silným hliníkovým jádrem a opláštěním z nerezové oceli 18/10.

Všechny hrnce a pánve od Zwilling Base výborně akumulují teplo a následně jej optimálně distribuují, což zvyšuje úsporu energie snížením výkonu sporáku ihned po zahřátí nádoby. Atraktivní celokovové rukojeti umožňují bezpečnou manipulaci a ve spojení s vysoce kvalitní nerezovou ocelí v matném provedení vytváří sofistikovaný vzhled, který zkrášlí vaši kuchyni.

Nebojte se nerezové pánve, je skvělá na přípravu steaku a stačí dodržet pár rad, které vám zaručí delší životnost pánve a taky se odmění na výsledném jídle.

  • před použití doporučuji nerezovou pánev vypálit. Stačí ji očistit, nalít do ní 3 lžíce rostlinného oleje, nejlépe řepkového, který má vyšší bod zakouření. Olej po pánvi vymažte po celé ploše včetně bočních stěn a nechte zahřívat na sporáku na středním stupni, nebo v troubě na 180 °C. Když se začne z pánve kouřit, stáhneme ji ze sporáku (nebo vyndáme z trouby) a necháme pánev vychladnout. Pak zbavíme přebytečného tuku a můžeme použít. Vypálením pánve docílíme, že se vyplní všechny póry nebo škrábance, které jsou důvodem pŕipalování a pánev se stane nepřilnavou. Při nerezovém nádobí tenhle proces opakujeme vždy před jejich použitím ke přípravě zejména steaků.
  • vždy si nechte na pánvi nejdřív předehřát tuk a až pak vkládejte jednotlivé ingredience
  • steak, ze strany pečení se sám uvolní na pánvi a tak poznáte, že je udělaný. Nikdy jej nasilu neoddělujte od pánvi, ani neotáčejte.
  • při používání pánve využívejte 2/3 úrovně teploty vašeho sporáku, neměla by se zbytečně vystavovat vysokým teplotám. by měla  

Na balení výrobků, které u mě zakoupíte, si dáváme záležet a tak se nemusíte bát, že se cokoliv poškodí během přepravy. 

Více o nádobí Zwilling Base:  

  • tradiční jednoduchý design, matný povrch odolný poškrábání
  • třívrstvé sendvičové dno - silné hliníkové jádro opláštěné nerezovou ocelí 18/10
  • snadná údržba, nerezová ocel je hygienická, neabsorbuje chutě a pachy pokrmů
  • ergonomická rukojeť z nerezové oceli pro komfortní manipulaci s pánví
  • vhodné na všechny zdroje tepla včetně indukce a trouby
  • rovnoměrný přenos tepla, umožňuje rychlé a úsporné vaření
  • okraje pánve jsou vyšší
  • lze mýt v myčce na nádobí
Materiál: nerezová ocel 18/10
Rozměry a hmotnost:

pánev

(Ø24 cm)

průměr: 24 cm

výška: 5 cm 

váha: 0,99 kg

pánev

(Ø28 cm)

průměr: 28 cm

výška: 6 cm

váha: 1,34 kg

Barva: stříbrná
Povrch: matný

 

Více o značce Zwilling:

Německý výrobce ZWILLING má téměř 300letou historií, která začala roku 1731 v proslulém Solingenu výrobou nožů. Je to jedna z nejstarších značek v oboru, která se už dlouho nesoustředí jen na výrobu precizních nožů, ale i na produkci nádobí, nůžek, manikúr a mnoha kuchyňských doplňků. Ikonické logo dvojčat je synonymem kvality a patentovaných výrobních postupů. Typickým produktem je sice stále kuchyňský nůž, ale Zwilling je dnes obrovskou společností, do jejíž rodiny patří špičkové značky hlavně pro vaření jako litinové nádobí Staub, luxusní nerezové nádobí Demeyere nebo unikátní Japonské nože Miyabi. Zwilling se specializuje na vše ostré a produkty z nerezové oceli. 

Inspirace na recepty:

Pro inspiraci přikládám i pár receptů - pánev při nich určitě využijete. Stačí kliknout na obrázek a recept se vám zobrazí.

Makro_veprove7

#Panenka se sezónním salátem

Na zahradě nám dozrávají dýně a roste spousta bylinek, které vždy ráda používám a kombinuji do nových jídel. A tak vznikl i tento recept na VEPŘOVÝ STEAK se sezónním salátem. Určitě bude chutnat i vám!

wellington3

#Wellington

WELLINGTON více proslavil a zpropagoval nejznámější porotce soutěže MasterChef, Gordon Ramsay. On sám si prý v restauraci nejčastěji objednává právě Wellington a podle něj hodnotí úroveň kuchaře. Proto tento recept prosadil i ve světové soutěži MasterChef. Je to sváteční jídlo složené z drahých surovin, jako je pravá hovězí svíčková, nebo srnčí hřbet, houby a parmská šunka. Podle první zmínky o tomto receptu z 19.století se používaly i foie gras. Jméno receptu je po Arthurovi Wellesleymu, prvnímu vévodovi z Wellingtonu.


 

2019_NEW_LOGO_black

Steak na nerezové pánvi Zwilling

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:
 

Německý výrobce ZWILLING má téměř 300letou historií, která začala roku 1731 v proslulém Solingenu výrobou nožů. Je to jedna z nejstarších značek v oboru, která se už dlouho nesoustředí jen na výrobu precizních nožů, ale i na produkci nádobí, nůžek, manikúr a mnoha kuchyňských doplňků.

Ikonické logo dvojčat je synonymem kvality a patentovaných výrobních postupů. Typickým produktem je sice stále kuchyňský nůž, ale Zwilling je dnes obrovskou společností, do jejíž rodiny patří špičkové značky hlavně pro vaření jako litinové nádobí Staub, luxusní nerezové nádobí Demeyere nebo unikátní Japonské nože Miyabi. Zwilling se specializuje na vše ostré a produkty z nerezové oceli.