Miska z bukového dřeva (více rozměrů)

Kvalitní miska z bukového dřeva, na které ráda servíruji jídla a hodí se skvěle i na oříšky, sušené nebo čerstvé ovoce.

Na výběr z více rozměrů.

Varianta
Skladem Skladem Skladem Zvolte variantu
355 Kč / ks 375 Kč / ks 395 Kč / ks od 355 Kč / ks
Kategorie: Servírování
Záruka: 2 roky

Stylová miska z bukového dřeva povýší každé jídlo, které se v ní naservíruje. Hodí se skvěle na ranní snídaňovou kaši, oběd nebo salát k večeři, ale i jako miska na oříšky, sušené ovoce nebo sušenky a chipsy. Misku je možné také použít jako bytový přírodní doplněk nebo jako dřevěnou dekoraci.

Sama při servírovaní jídla preferuji přírodní materiál jako je dřevo, které svou kresbou doplní celkový vzhled jídla a tento servis doplním o dřevěnou lžíci, která prožitek z jídla na dřevě jenom znásobí. Jí se nejdřív očima a servis na dřevě stojí rozhodně za to!

 

Miska_buk_rozmery

 

Dřevená miska může být skvělý dárek pro vaše nejbližší. Hodí se opravdu do každého interiéru a hezky doplní stolování.

Každá dřevěná miska je ošetřena olejem, který ji chrání, aby se po kontaktu s jídlem nezničila. Bude sloužit věčně! Přesněji až do doby než se nechá spálit, jedná se tedy o ekologičtější řešení nákupu.

Na balení výrobků, které u mě zakoupíte, si dáváme záležet a nemusíte se bát, že by se této dřevěné misce během přepravy k vám něco stalo.   

Na výběr z těchto rozměrů misek:

Průměr misky (Ø v cm) Materiál Výška misky (cm) Váha misky (g)
14 přírodní masivní buk 6,0 200
18 přírodní masivní buk 6,5 438
20 přírodní masivní buk 6,5 466

 

Více o bukovém dřevě:

Buk patří mezi najznámější listnatý strom v našich končinách, ale jeho největší výskyt je v Asii. Jeho dřevo je tvrdé, málo pružné a poměrně pevné. Barvu má světle hnědou až narůžovělou a pařením získá tmavší barvu. Je stejnorodé a husté. Bukové dřevo se používá zejména v nábytkářství a poslavila jej židle známa jako „thonetka“ z ohýbaného bukového dřeva. Skvěle hoří a má dobrou výhřevnost.

Jak pečovat o misku z bukového dřeva: 

  • Po doručení doporučuji opláchnout, usušit a natřít olivovým nebo slunečnicovým olejem. Zajistí se lepší odolnost proti vlhku a zvýrazní se kresba dřeva.
  • Příležitostně (jednou měsíčně) znovu ošetřít olejem.
  • Ihned po použití misku opláchněte teplou vodou se saponátem a osušte.
  • Nikdy nemyjte dřevěné výrobky v myčce nádobí.
  • Nepatří do mikrovlnné trouby ani do lednice (extrémní teploty a dlouhodobá vlhkost misku znehodnotí).
  • Nevystavujte vysoké vlhkosti, dřevo se může zkroutit nebo jinak poškodit.
  • Nevystavujte dřevěné výrobky vysokým teplotám.
  • Nepokládejte na dřevo horké nádobí.

Inspirace na použití misky:

Pro inspiraci, jak naložit s dřevěnou miskou, přikladám recepty a ukázku servírování. Stačí kliknout na obrázek a zobrazí se vám recept.

drevo_buchta5

#Buchty na páře plněné zelím

BUCHTY NA PÁŘE patří k tradičním slovenským receptům a já je opět trochu „upgradovala“  náplní ze zelí a zkaramelizované cibulky. Tradiční je i DŘEVO, na kterém jsem buchty naservírovala :)

koleno_kapusta2

#Vepřové koleno na kysaném zelí

V zimě do receptů ráda častěji zařazuju domácí kysané zelí, které máme v soudku. Je nejlepší na různá virová onemocnění a kysaná voda ze zelí vás postaví na nohy (nebo posadí na toaletu). V mojí kuchařce #UPGRADE je tento recept na PEČENÉ VEPŘOVÉ KOLENO jako možnost inovace slovenské tradiční vánoční polévky - kapustnice (zelňačky).


 

2019_NEW_LOGO_black

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

5
3x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:

"Moje vlastní značka Made by Kristína vznikla v roce 2016, přenazváním mého profilu na sociálních sítích, který předtím nesl název Jsem MasterChef. Každému svému příspěvku, receptu jsem dodala logo a černé pozadí a z toho vychází minimalistický design, který si držím dodnes. Přenesla jsem ho i do mé kuchařské knihy #UPGRADE a také na moje webové stránky, které pravidelně doplňuji o recepty a doporučené pomůcky do kuchyně. Pod značkou Made by Kristína vznikla i originální, na míru a lokálně vyrobena kolekce #UPGRADE, za kvalitou které pevně stojím a sama v kuchyni nebo v životě používám."

Kristína Nemčková

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení