Sada nerezových misek (3 ks)
Praktická sada 3 kusů nerezových kuchyňských misek. Misky využijete při vaření nebo pečení a díky nerezu je udržíte dokonale hygienicky čisté.
Sada obsahuje 3 misky s rozměrem:
- 15 x 8 cm
- 19 x 9 cm
- 23 x 12,5 cm
Kategorie: | Pomůcky do kuchyně |
---|---|
Záruka: | 2 roky |
Hmotnost: | 0.5 kg |
Balení obsahuje: | 3 ks nerezových misek |
Materiál: | nerez |
Rozměry misek: | 15 x 8 cm, 19 x 9 cm a 23 x 12,5 cm |
Sada nerezových misek (3 ks)
praktická pomůcka do každé kuchyně
Sada nerezových misek by měla být po ruce při každém vaření nebo pečení. Využití najde opravdu vždy! Já sama v ní připravuji kvásek, odkládám si do ní jednotlivé komponenty na vaření (nakrájenou zeleninu), při čištění zeleniny misku využívám na bio odpad a taky v ní míchám krémy na dezerty. Díky nerezu mám jistotu, že je vždy dokonale čistá, nepřenese mi žádné chutě ani pachy.
V sadě jsou 3 misky, každý s jiným rozměrem. Všechny jsou vyrobeny z ušlechtilé nerezové oceli 18/10. Jde o materiál hygienický, tvarově stabilní a díky jeho dlouhé životnosti šetrný k přírodě. Navíc se velmi snadno čistí a lze ho mýt v myčce na nádobí.
Nerezová miska v kuchyni má univerzální využití a proto by tam neměla chybět!
Sada misek má tyto parametry:
• balení obsahuje počet 3 kusů nerezových misek
• rozměry: 15 x 8 cm, 19 x 9 cm a 23 x 12,5 cm
• materiál: nerezová ocel
Multifunkční pomůcka v kuchyni
nerezová miska
Misky mají jednoduchý tvar a plochý spodek pro udržení stabilní pozice misky na podložce. Díky nerezu nazachytí pach ani barvu ze suroviny a udržují se v té nejvyšší možné hygienické čistotě.
- menší: 15 x 8 cm
- střední: 19 x 9 cm
- větší: 23 x 12,5 cm
Multifunkční pomůcka při práci s těstem, krémem, při vaření nebo při skladování surovin v lednici.
RADY A TIPY
- po doručení doporučuji opláchnout a usušit
- ihned po použití ji opláchněte teplou vodou se saponátem a osušte
- lze mýt v myčce na nádobí
- nepatří do mikrovlnné trouby
inspirace na recepty
#bramboráky
BRAMBORÁKY známe všichni a každý je doma děláme trochu jinak. My je máme raději tenčí, po krajích křupavější a podávané s něčím kyselým, jako je kysané zelí nebo okurky. Bramboráky si nedáváme každý den, ani každý týden, dokonce ani každý měsíc. Ale když je na ně chuť, mizí kosmickou rychlostí.
Mezi mými recepty najdete více inspirace :).