Rösle pinzeta na grilování (31 cm)

Pinzeta na obracení při grilování od značky Rösle vám pomůže s hravostí obracet každý grilovaný kousek. Díky pružení se s ní dobře manipuluje.

Rozměr pinzety: 31 cm.

Skladem
Značka: Rösle
695 Kč / ks
Kategorie: Pomůcky do kuchyně
Záruka: 2 roky
Hmotnost: 0.3 kg

Rösle pinzeta na grilování

pinzeta na grilování

Rösle

Velká nerezová pinzeta s příjemným pružením od značky Rösle vám pomůže při manipulaci s těmi nejmenšími kousky grilovaných pokrmů. Hravě si poradí s masem, zeleninou, ovocem, mořskými plody a dalšími ingrediencemi. S pinzetou se díky její pružnosti pohodlně manipuluje a lze ji za očko na jejím konci pověsit v kuchyni, kde vám bude hned po ruce, nebo přímo na gril.

Pinzeta na grilování má tyto parametry:

Délka: 31 cm
Hmotnost: 300 g
Materiál: nerezová ocel

Sama velkou pinzetu často používám v práci a proto ji mám vždy po ruce!

Je vyrobena z nerezové oceli 18/10 a, jako všechny kuchyňské pomůcky od značky Rösle, dá se pověsit na ouško, který je na konci rukojeti. Pinzetu lze mýt v myčce na nádobí.

 

Rösle pinzeta na grilování

Rösle

Rösle je výrobce kuchyňských doplňků se sídlem v malém bavorském městě Marktoberdorf v Německu. Společnost Rösle, kterou původně založil v roce 1888 Karl Theodor Rösle jako výrobce průmyslových střešních krytin, se před druhou světovou válkou rozšířila na výrobu kuchyňského náčiní. Při výrobě kuchařských pomůcek je používána výhradně nerezová ocel 18/10, která je hygienická, pachově i chuťově neutrální a odolná. Výrobky Rösle jsou praktické a velmi funkční. Estetickou stránkou doplňuje funkčnost a kvalita, výrobky získaly mnohá prestižní ocenění v oblasti designu.

Rösle pinzeta na grilování

RADY A TIPY

  • po doručení doporučuji opláchnout a usušit
  • ihned po použití ji opláchněte teplou vodou se saponátem a osušte
  • lze mýt v myčce na nádobí
  • nepatří do mikrovlnné trouby, ani do pečící trouby

Kachna a řepa

inspirace na recepty

#Kachna & řepa

KACHNÍ PRSO připravené způsobem sous vide, v překladu "ve vakuu", s glazovanými mini řepami a marinovanými višněmi v alkoholu. Na metodu sous vide budete potřebovat dvě věci – vakuovačku a přístroj sous vide. Ani jedno není velká investice a vrátí se vám to ve výsledku na talíři. Maso díky nízké teplotě vaření ve vakuu zůstane krásně šťavnaté, křehké a uchová si své autentické chutě. Vakuovačku využijete v kuchyni i na uchování jídla a surovin. Doporučuji si obstarat domů obojí.

Mezi mými recepty najdete více inspirace :).

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

5
3x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:

Rösle je výrobce kuchyňských doplňků se sídlem v malém bavorském městě Marktoberdorf v Německu. Společnost Rösle, kterou původně založil v roce 1888 Karl Theodor Rösle jako výrobce průmyslových střešních krytin, se před druhou světovou válkou rozšířila na výrobu kuchyňské náčiní. Při výrobě kuchařských pomůcek je používána výhradně nerezová ocel 18/10, která je hygienická, pachově i chuťově neutrální a odolná. Výrobky Rösle jsou praktické a velmi funkční. Estetickou stránkou podtrhuje prvotřídní funkčnost a kvalita, díky které získali mnohá prestižní ocenění v oblasti designu.