Nerezový dortový ráfek - kruh (Ø 24 cm)

Dortový ráfek z nerezu s průměrem 24 cm a výškou 2 cm využijete při pečení koláčů, dortů nebo jiných dezertů. 

V balení je 1 ks.

Skladem
Značka: Paderno
275 Kč / ks
Kategorie: Můj #UPGRADE e-shop
Záruka: 2 roky
Hmotnost: 0.25 kg

Nerezový kulatý dortový ráfek je vhodný na přípravu pečených i nepečených dortů a dezertů. Stačí ho podložit alobalem nebo pečicím papírem a naplnit těstem či hmotou. Dortový ráfek umožní přesně vytvarovat korpus dortu, přesně vyřezat horní okraj těsta kolem ráfku a následně dort ozdobit. Průměr ráfku je 24 cm a výška 2 cm. Okraje jsou zahnuté. 

Před pečením si postavte nerezový kruh na pečicí papír nebo alobal, kterým vyložíte plech na pečení a jemně kolem ráfku papír/alobal obtočte a těsto nalijte do formy. Když připravujete tart či koláč, tak si těsto předem vyválíte, přenesete do ráfku a zbylé přečnívající části kolem horní hrany ráfku opatrně odříznete. Zkušenější mohou ráfek postavit přímo na silikonovou podložku SILPAT nebo Air Mat.

Ráfek je nerezový a je možné ho mýt v myčce na nádobí. 

Tento kruh využívám při pečení základního korpusu na dezert nebo tartalety. Naučila jsem se ho používat během studia na škole Le Cordon Bleu v Londýně a stal se mým pomocníkem při pečení. Doporučuji ho při pečení použít v kombinaci se speciální perforovanou silikonovou podložkou na pečení AirMat. Ta zabezpečí správné propečení i zespodu.

Více o kruhovém dortovém ráfku:

Materiál:

nerez

Počet kusů v balení:

1

Průměr kruhu:

Ø 24 cm

Výška kruhu: 2 cm
Vyrobeno: EU (Itálie)

 

Inspirace na recepty pro použití dortového kruhu:

Pro inspiraci, jak využít dortový ráfek, přikládám recepty. Stačí kliknout na obrázek a recept se vám zobrazí.

tart_pistacie10

#Pistáciový tart s hruškami

PISTÁCIOVÝ TART S HRUŠKOU, jehož základní vrstvu tvoří křehké těsto pâte sablée, pistáciový pečený krém, ganache z bílé čokolády a vanilkové hrušky. Ve francouzštině slovo “sablée” znamená písek a těsto ho svou konzistenci před přidáním vajíčka připomíná.

tresnovy_pie_made_by_kristina

#Americký pie

Ráda vzpomínám na to, jak jsem na rok odjela do Ameriky, studovala tam na střední škole a bydlela u své hostitelské rodiny. A právě ta moc dobře věděla, jak ráda peču. Proto mě vzali na kurz pečení toho pravého amerického koláče (AMERICAN PIE). Recept je jednoduchý a za chvíli se díky němu i vy přenesete za velkou louži!


 

2019_NEW_LOGO_black

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

5
2x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole: