Mason Cash Dřevěná mašlovačka s vidličkou Innovative

Dřevěná mašlovačka s vidličkou od Mason Cash Kitchen Innovative je kvalitní všestrannou pomůckou při pečení. Vidličkou rozmícháte vajíčka a štětcem jimi potřete těsto. 

Rozměr: 22 cm.

Skladem
Značka: Kilner
255 Kč / ks
Kategorie: Můj #UPGRADE e-shop
Záruka: 2 roky
Hmotnost: 0.3 kg

Mašlovačka a vidlička v jednom z řady Innovative od značky Mason Cash je multifunkční nástroj, který využijete zejména při pečení. Pomocí vidličky můžete rozmíchat vajíčka, ozdobit konec spojeného těsta (pirohy) a nebo napíchat těsto, aby se dobře propeklo. Pak opačným koncem nástroje, mašlovačkou, pomažete těsto rozmíchanými vejci. Mašlovačka je také vhodná při vymazávání forem všech tvarů.

Více o mašlovačce a vidličce v jednom:

Materiál: březové dřevo, syntetické štětiny
Rozměry:

22 cm

Hmotnost:

100 g

Barva: přírodní

 

Více o značce Mason Cash:

Anglická značka Mason Cash vyrábí krásné, funkční a ikonické kuchyňské nádobí již více než 200 let. Počátky výroby keramiky Mason Cash v kostele Gresley v srdci Anglie sahají až k roku 1800. Značka je známá pro klasické kuchyňské mísící mísy Mason Cash a pudinkové misky, jejichž design se od počátků nezměnil. Díky tomu se staly designovými ikonami moderních kuchyní. Nádobí Masoc Cash je nejenom okouzlující, ale i funkční. 

Jak pečovat o mašlovačku? 

  • Po doručení doporučuji opláchnout a usušit. 
  • Ihned po použití ji opláchněte teplou vodou se saponátem a osušte.
  • Nikdy nemyjte dřevěné výrobky v myčce nádobí.
  • Nepatří do mikrovlnné trouby ani do lednice (extrémní teploty a dlouhodobá vlhkost by ji znehodnotily).
  • Nevystavujte vysoké vlhkosti, dřevo se může zkroutit nebo jinak poškodit.
  • Nevystavujte vysokým teplotám.

Inspirace na recepty:

Pro inspiraci přikládám i pár receptů, ve kterých se vám mašlovačka bude hodit. Stačí kliknout na obrázek a recept se vám zobrazí.

tresnovy_pie_made_by_kristina

#Vegetariánská paštika

Při tomto receptě jsem se držela konceptu #UPGRADE kuchařky a chtěla netradičním způsobem připravit něco zcela tradičního. Paštika je známá chutí jater. Moje verze je chuťově téměř k nerozeznání, ale játra jsem nepoužila. Nepoužila jsem žádné maso. Hlavními ingrediencemi jsou čočka, žampiony a vlašské ořechy.

mazanec10_web

#Mazanec

MAZANEC neodmyslitelně patří k Velikonocům. Svou chutí mi hodně připomíná vánočku a ráda ho peču i mimo svátky a využívám pro další recepty, třeba žemlovku, nebo francouzské toasty. Původ pečení mazance prý sahá až do 16. století a jeho zdobení a složení se v minulosti lišilo podle toho, komu byl určen. Mazance plné sušeného ovoce a oříšků patřily velikonočním návštěvám a kříž na bochníku symbolizuje Boží dar.


 

2019_NEW_LOGO_black

Mason Cash Innovative

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

5
1x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole: