Pistáciový curd Nicolas Vahé (170 g)
Lahodný pistáciový curd od Nicolase Vahé použijte jako klasický džem nebo si ho přimíchejte do jogurtu. Využití najde i při přípravě krému nebo pistáciových sušenek.
Obsah balení: 170 g
Kategorie: | Dobroty a dochucovadla |
---|---|
Hmotnost: | 0.3 kg |
Pistáciový curd (džem) 170 g
Nicolas Vahé
Lahodný pistáciový džem (curd) od šéfkuchaře Nicolase Vahé se perfektně hodí na opečený toast s máslem, nebo třeba s jogurtem. Namazat si ho můžete na palačinky, vafle, lívance, přidat ho do domácí zmrzliny, ale poslouží vám i jako super ingredience do dezertu.
Pistáciový džem je připraven z těch nejkvalitnějších surovin, které se pomalu vaří dokud se nezíská hustá konzistence podobná marmeládě.
Recept na sušenky, ve kterých se vám pistáciový curd bude hodit uvádím níže!
Obsah balení: 170 g
Složení: třtinový cukr, voda, koncentrované máslo, pasterizované vejce, pasterizovaný prášek z vaječného žloutku, 3,5 % pistáciová pasta (pistáciová barviva (E100. E141)), koncentrovaná citronová šťáva, želírující látky (pektiny - agar), emulgátor ( sójový lecitin), přírodní aroma
Rozměr balení: výška 8,5 cm x průměr 5,5 cm
Dátum spotřeby: je uveden na balení, po otevření spotřebujte do 1 týdne a skladujte v chladu.
curd pistachio (pistáciový džem)
použití
- jako pomazánka na pečivo, palačinky, vafle, lívance
- jako dochucovadlo krému do dortu nebo dezertu
- jako surovina do koláče
- do jogurtu
- do omáčky
Nicolas Vahé
Výrobky od šéfkuchaře Nicolase Vahé poskytují neobvyklý zážitek, pokud jde o přísady, balení a kombinace chutí. Překvapivé kombinace chutí, ingrediencí v originálním designovém balení.
Nicolas Vahé založil svojí značku potravin v roku 2005 a jeho posláním je vyvíjet lahodné produkty kombinující ty nejkvalitnější suroviny, aby doplnili chutné a zdravé jídlo. Všechny výrobky pod značkou Nicolas Vahé jsou vyvíjeny interně v centrále v Dánsku a každý výrobek je vyroben v Evropě z těch nejlepších dostupných místních surovin.
inspirace na recepty
#pistáciové sušenky
SUŠENKY, spojeny pistáciovou čokoládovou náplní, dělám nejčastěji ze zbytků těsta pâte sablée. Je to základní křehké máslové těsto, které lze doplnit namletými oříšky a upéct si třeba lepené sušenky (něco jako linecké cukroví). Náplň je zcela na fantazii, v tomto receptu uvádím čokoládovo-pistáciovou ganache. Sušenky tvořím před svátky (Vánoce, Velikonoce), ale věřím, že potěší a budou chutnat všem i mimo svátky :).
Mezi mými recepty najdete více inspirace :).
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Nicolas Vahé pracoval jako šéfkuchař ve slavné restauraci Pic Valence a také pod podvedením světově proslulého Daniela Girauda Valence. V roce 2000 ho jeho talent pro podnikání přivedl do Dánska a začal vyrábět kulinářské speciality a moderní kuchyňské pomůcky jako dřevěná prkénka, příbory a kuchyňské doplňky ve svůdných designech. Jeho zkušenosti z kuchyně přenesl i do svých výrobků. Do stylového designu propracoval praktické a každodenní využití v kuchyni.