Ocet Vinegar Okurka Nicolas Vahé (200 ml)

Lahodný ocet s příchutí okurky od Nicolase Vahé se hodí do salátových zálivek nebo k marínovaní drůbežího masa a ryb, ale i do dezertů pro zvýraznění chutě. Netradiční, ale harmonicky vyvážená sladko-kyselá chuť dodá pokrmu skvělou letní chuť.

Obsah balení: 200 ml

Skladem
Značka: Nicolas Vahé
195 Kč / ks
Kategorie: Dobroty a dochucovadla
Hmotnost: 0.3 kg

Nicolas Vahe vinegar ocet okurka

Malinový ocet (200 ml)

Nicolas Vahé

Lahodný ocet s příchutí okurky od šéfkuchaře Nicolase Vahé je perfektní pro nakládání zeleniny a dodává zeleninovým nálevům svěží letní chuť. Okurkový ocet je skvělý jako dochucovadlo pro zálivky (dresink) na zeleninový salát z rajčat nebo okurek, s čestvými rybami, mořskými plody nebo s kuřetem.

Ocet stačí přimíchat do olivového oleje a máte skvělou zálivku na letní salát z čerstvé zeleniny nebo se hodí k čerstvým rybám a mořským plodům.

Obsah balení: 200 ml
Složení: 60% ocet, 30% okurkové pyré, cukor, glukózový sirup, modifikovaný škrob
Rozměr balení: výška 24 cm x průměr 5 cm
Dátum spotřeby: je uveden na balení, po otevření je trvanlivost max. 12 týdnů

Nicolas Vahe vinegar ocet okurka

malinový ocet

použití

  • jako zálivka na salát (zejména s račaty, okurkami, paprikou)
  • k sýrům
  • na marínování čerstvých ryb a mořských plodů
  • nálev na nakladání (piklování) zeleniny

Nicolas Vahe vinegar ocet okurka

Piklované (nakládané) okurky

recept

Ingredience
200 ml okurkového octu Nicolas Vahé
100 ml vody
100 g cukru krystal
2 čerstvé větší okurky
pepř a sůl

Do malého kastrolu naliju okurkový ocet Nicolas Vahé, vodu a cukr a povařím, dokud se cukr úplně nerozpustí. Zálivku osolím a opepřím čestvě namletým pepřem. Kastrol sundám z plotny a nechám vystydnout.

Okurky očistím, zbavím slupky, podélně rozříznu a odstraním semínka. Takto očištěné části okurky nakrájím na půlměsíčky o tloušťce asi 1 cm. Dám do uzavíratelné nádoby (zavařovací sklenice), zaliju vychlazenou zálivkou a nechám marínovat alespoň půl hodiny, nejlépe do druhého dne. Podávám jako salát nebo přílohu ke grilovanému masu.

Nicolas Vahe vinegar ocet okurka

Nicolas Vahé

Výrobky od šéfkuchaře Nicolase Vahé poskytují neobvyklý zážitek, pokud jde o přísady, balení a kombinace chutí. Překvapivé kombinace chutí, ingrediencí v originálním designovém balení.

Nicolas Vahé založil svojí značku potravin v roku 2005 a jeho posláním je vyvíjet lahodné produkty kombinující ty nejkvalitnější suroviny, aby doplnili chutné a zdravé jídlo. Všechny výrobky pod značkou Nicolas Vahé jsou vyvíjeny interně v centrále v Dánsku a každý výrobek je vyroben v Evropě z těch nejlepších dostupných místních surovin.

Teplý cizrnový salát

inspirace na recepty

#teplý cizrnový salát

Ze své nedávne cesty po Izraeli jsem si přinesla další inspiraci do kuchyně, tento ručně malovaný talíř a koření Za'atar, které je typické pro tuto oblast. Je to směs dobromysli, tymiánu, saturejky, dalších bylinek a taky sezamu. Má léčivé účinky a používá se hlavně do hummusu, na saláty, nebo jen na namáčení chleba s olivovým olejem. Vyzkoušela jsem ho v tomhle receptu na teplý CIZRNOVÝ SALÁT.

Mezi mými recepty najdete více inspirace :).

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Nicolas Vahé pracoval jako šéfkuchař ve slavné restauraci Pic Valence a také pod podvedením světově proslulého Daniela Girauda Valence. V roce 2000 ho jeho talent pro podnikání přivedl do Dánska a začal vyrábět kulinářské speciality a moderní kuchyňské pomůcky jako dřevěná prkénka, příbory a kuchyňské doplňky ve svůdných designech. Jeho zkušenosti z kuchyně přenesl i do svých výrobků. Do stylového designu propracoval praktické a každodenní využití v kuchyni.

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení