Ocet Vinegar Mango Nicolas Vahé (200 ml)

Lahodný ocet s příchutí manga od Nicolase Vahé se hodí do salátových zálivek nebo k marínovaní drůbežího masa a ryb. Netradiční, ale harmonicky vyvážená sladko-kyselá chuť dodá pokrmu skvělou letní chuť.

Obsah balení: 200 ml

Skladem
Značka: Nicolas Vahé
195 Kč / ks
Kategorie: Dobroty a dochucovadla
Hmotnost: 0.3 kg

Nicolas Vahe vinegar ocet mango

Mangový ocet (200 ml)

Nicolas Vahé

Lahodný ocet s příchutí manga od šéfkuchaře Nicolase Vahé je dokonalým a netradičním chuťovým doplnkem do všech letních pokrmů. Mangový ocet má dokonalou rovnováhu mezi sladkou a kyselou chutí a jídlu dodá harmonickou chuť.

Ocet stačí přimíchat do olivového oleje a máte skvělou zálivku na letní salát z čerstvé zeleniny. Dá se použít i na marínování drůbežího masa nebo ryb.

Obsah balení: 200 ml
Složení: 60% ocet, 30% mangové pyré, cukor, glukózový sirup, modifikovaný škrob
Rozměr balení: výška 15 cm x průměr 6 cm
Dátum spotřeby: je uveden na balení, po otevření je trvanlivost max. 12 týdnů

Nicolas Vahe vinegar ocet mango

mangový ocet

použití

  • jako zálivka na salát (zejména na asijské saláty)
  • k sýrům
  • k paštikám
  • na marínování masa a ryb
  • k uzenému lososu
  • na dochucení dezertů

 

Nicolas Vahe vinegar ocet mango

Nicolas Vahé

Výrobky od šéfkuchaře Nicolase Vahé poskytují neobvyklý zážitek, pokud jde o přísady, balení a kombinace chutí. Překvapivé kombinace chutí, ingrediencí v originálním designovém balení.

Nicolas Vahé založil svojí značku potravin v roku 2005 a jeho posláním je vyvíjet lahodné produkty kombinující ty nejkvalitnější suroviny, aby doplnili chutné a zdravé jídlo. Všechny výrobky pod značkou Nicolas Vahé jsou vyvíjeny interně v centrále v Dánsku a každý výrobek je vyroben v Evropě z těch nejlepších dostupných místních surovin.

Pstruh, okurka, jablko

inspirace na recepty

#pstruh, jablko, okurka

Hledáte inspiraci na svěží předkrm z ryby? Tady je! LOSOSOVITÝ PSTRUH s nakládanými jablky a koprovou majonézou je opravdová delikatesa, která vám nezabere moc času a potěší každého milovníka ryb. Nemusíte se bát, ryba je upravena naložením do suché marinády ze soli a cukru. Sůl rybu zakonzervuje, odebere tekutiny, čili vysuší a tímto procesem ji zbaví jakýkoli bakterií. A stejné konzervační vlastnosti má také cukr.

Mezi mými recepty najdete více inspirace :).

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Nicolas Vahé pracoval jako šéfkuchař ve slavné restauraci Pic Valence a také pod podvedením světově proslulého Daniela Girauda Valence. V roce 2000 ho jeho talent pro podnikání přivedl do Dánska a začal vyrábět kulinářské speciality a moderní kuchyňské pomůcky jako dřevěná prkénka, příbory a kuchyňské doplňky ve svůdných designech. Jeho zkušenosti z kuchyně přenesl i do svých výrobků. Do stylového designu propracoval praktické a každodenní využití v kuchyni.

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení