Ocet Vinegar Malina Nicolas Vahé (200 ml)
Lahodný ocet s příchutí malin od Nicolase Vahé se hodí do salátových zálivek nebo k marínovaní drůbežího masa a ryb, ale i do dezertů pro zvýraznění chutě. Netradiční, ale harmonicky vyvážená sladko-kyselá chuť dodá pokrmu skvělou letní chuť.
Obsah balení: 200 ml
Kategorie: | Dobroty a dochucovadla |
---|---|
Hmotnost: | 0.3 kg |
Malinový ocet (200 ml)
Nicolas Vahé
Lahodný ocet s příchutí malin od šéfkuchaře Nicolase Vahé je dokonalým a netradičním chuťovým doplnkem do všech letních pokrmů. Malinový ocet má dokonalou rovnováhu mezi sladkou a kyselou chutí a jídlu dodá harmonickou chuť. Mimo zálivek do salátů ho lze využít na marínování drůbeže a ryb nebo jako zvýrazňovač chuti v dezertech s ořechy nebo s ovocnými bobulemi.
Ocet stačí přimíchat do olivového oleje a máte skvělou zálivku na letní salát z čerstvé zeleniny, zejména z kapusty. Dá se použít i na marínování drůbežího masa nebo ryb.
Obsah balení: 200 ml
Složení: 60% ocet, 30% malinové pyré, cukor, glukózový sirup, modifikovaný škrob
Rozměr balení: výška 24 cm x průměr 5 cm
Dátum spotřeby: je uveden na balení, po otevření je trvanlivost max. 12 týdnů
malinový ocet
použití
- jako zálivka na salát (zejména se zelím)
- k sýrům
- k paštikám
- na marínování masa a ryb
- k uzenému lososu
- na dochucení dezertů
- využití najde i v kosmetice jako zábal na vlasy (jsou po malinovém octu lesklé a silnější)
Nicolas Vahé
Výrobky od šéfkuchaře Nicolase Vahé poskytují neobvyklý zážitek, pokud jde o přísady, balení a kombinace chutí. Překvapivé kombinace chutí, ingrediencí v originálním designovém balení.
Nicolas Vahé založil svojí značku potravin v roku 2005 a jeho posláním je vyvíjet lahodné produkty kombinující ty nejkvalitnější suroviny, aby doplnili chutné a zdravé jídlo. Všechny výrobky pod značkou Nicolas Vahé jsou vyvíjeny interně v centrále v Dánsku a každý výrobek je vyroben v Evropě z těch nejlepších dostupných místních surovin.
inspirace na recepty
#teplý cizrnový salát
Ze své nedávne cesty po Izraeli jsem si přinesla další inspiraci do kuchyně, tento ručně malovaný talíř a koření Za'atar, které je typické pro tuto oblast. Je to směs dobromysli, tymiánu, saturejky, dalších bylinek a taky sezamu. Má léčivé účinky a používá se hlavně do hummusu, na saláty, nebo jen na namáčení chleba s olivovým olejem. Vyzkoušela jsem ho v tomhle receptu na teplý CIZRNOVÝ SALÁT.
Mezi mými recepty najdete více inspirace :).
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Nicolas Vahé pracoval jako šéfkuchař ve slavné restauraci Pic Valence a také pod podvedením světově proslulého Daniela Girauda Valence. V roce 2000 ho jeho talent pro podnikání přivedl do Dánska a začal vyrábět kulinářské speciality a moderní kuchyňské pomůcky jako dřevěná prkénka, příbory a kuchyňské doplňky ve svůdných designech. Jeho zkušenosti z kuchyně přenesl i do svých výrobků. Do stylového designu propracoval praktické a každodenní využití v kuchyni.