Chutney Mango & Kokos Nicolas Vahé (150 g)

Ostro-sladko-kyselé chutney (čatní) mango a kokos od Nicolase Vahé dochutí grilované maso, sýry nebo salámu na prkénku nebo se hodí do salátové zálivky.

Obsah balení: 150 g

Skladem
Značka: Nicolas Vahé
195 Kč / ks
Kategorie: Dobroty a dochucovadla
Hmotnost: 0.3 kg

Nicolas Vahe chutney mango a kokos

Chutney mango & kokos (150 g)

Nicolas Vahé

Chutney s kokosem a mangem od Nicolase Vahé má úžasnou a intenzivní chutí, která je pikantní a sladká zároveň. Chutney (čatní) se skvěle hodí k pokrmům s masem, rýží, korýši nebo k sýrům.

Pro nečekanou návštěvu nakrájejte sýry, salámu a přidejte lžičku chutney. Povýšite tím celý servis!

Obsah balení: 150 g
Složení:42 % manga, jablko, cibule, 9% kokosové mléko, třtinový cukr, slunečnicový olej, jablečný ocet, 0,8 % kokosové hobliny, kokosové aroma, sůl, koření
Rozměr balení: výška 8,5 cm x průměr 5,5 cm
Dátum spotřeby: je uveden na balení, po otevření spotřebujte do 1 týdne a skladujte v chladu.

Nicolas Vahe chutney mango a kokos

chutney (čatní) mango & kokos

použití

  • jako dochucovadlo k pečenému masu
  • k rýži
  • na prkénko k sýrům
  • k paštice
  • na toast nebo sendvič
  • při přípravě zálivky do salátů

Nicolas Vahe chutney mango a kokos

chutney (čatní)

Chutney (čatní) je zvýrazňující a dochucovací omáčka s kousky ingrediencií podobající se pikantní ostro-sladko-kyselé marmeládě. Podává se ke grilovanému a pečenému masu nebo k sýrům, uzeninám a stačí malé množství, které jídlo doplní a dochutí.

Chutney originálně pochází z Indie a připravovalo se z čerstvého ovoce a koření. I když je dnes mnoho ověřených receptů na chutney, podle originálního receptu se připravuje tak, že se ovoce, cibule a hrozinky uvaří s octem, hnědým cukrem a kořením po dobu nejméně dvou hodin, až směs zhoustne. Pak se odstaví z plotny a naplní se do sterilovaných sklenic, které se uzavřou a na chvíli postaví na víčko, aby se teplem víčka uzavřela. Po pár minutách se sklenky otočí a nechají zcela vystydnout a následně uskladní na chladné místo, nejlépe do lednice. Po otevření by se mělo chutney zkonzumovat maximálně do měsíce.

Nicolas Vahe chutney mango a kokos

Nicolas Vahé

Výrobky od šéfkuchaře Nicolase Vahé poskytují neobvyklý zážitek, pokud jde o přísady, balení a kombinace chutí. Překvapivé kombinace chutí, ingrediencí v originálním designovém balení.

Nicolas Vahé založil svojí značku potravin v roku 2005 a jeho posláním je vyvíjet lahodné produkty kombinující ty nejkvalitnější suroviny, aby doplnili chutné a zdravé jídlo. Všechny výrobky pod značkou Nicolas Vahé jsou vyvíjeny interně v centrále v Dánsku a každý výrobek je vyroben v Evropě z těch nejlepších dostupných místních surovin.

Steak

inspirace na recepty

#steak

STEAK z masa vyzrálého metodou suchého zrání, tedy dry aged, nepotřebuje žádný komplikovaný recept, naopak! Vyplatí se vsadit na jednoduchost a zachovat tak výbornou chuť masa, kterou získalo suchým zráním, neboli stařením, kdy maso několik týdnů odpočívalo ve speciálních podmínkách a je díky tomu křehčí, měkčí a má intenzivnější chuť.

Mezi mými recepty najdete více inspirace :).

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Nicolas Vahé pracoval jako šéfkuchař ve slavné restauraci Pic Valence a také pod podvedením světově proslulého Daniela Girauda Valence. V roce 2000 ho jeho talent pro podnikání přivedl do Dánska a začal vyrábět kulinářské speciality a moderní kuchyňské pomůcky jako dřevěná prkénka, příbory a kuchyňské doplňky ve svůdných designech. Jeho zkušenosti z kuchyně přenesl i do svých výrobků. Do stylového designu propracoval praktické a každodenní využití v kuchyni.

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení